Všechny tři úvodní zápasy Záryb kontumovány!

0

Administrativní chyba připravila Záryby o 6 bodů, radovat se naopak mohou na Pšovce a v Kostelci, kam body spadly po jasných prohrách doslova z čistého nebe.

Dle rozhodnutí Sportovně - technické komise Středočeského krajského fotbalového svazu jsou všechny dosavadní jarní starty Záryb kontumovány v souladu s ustanovením 58/8l Soutěžního řádu. Problémem je start hráče bez platného identifikačního kódu (ID). Nešťastníkem, kterého se administrativní pochybení zárybských týká, je útočník Petr Voštiar. Vítězné domácí zápasy proti Kostelci a Pšovce i venkovní prohraný v Bakově tak byly kontumovány ve prospěch soupeřů v poměru 3:0. Další dohru bude mít kauza na jednání Disciplinární komise ve čtvrtek 16. 4., kam jsou pozvání kapitán Daniel Krulich, vedoucí mužstva Jaroslav Bureš a trenér Tibor Mičinec, aby podali ke vzniklé situaci vysvětlení. Další vývoj budeme sledovat!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou