Futsal Milovice v přípravě před sezónou neporažen!

0

Futsal Milovice je jediný futsalový tým z okresu Nymburk, který nastupí v Okresní futsalové soutěži na Mladoboleslavsku. 

Nově založený tým Futsal Milovice odehrál před sezónou čtyři přípravná utkání. Z prvoligové futsalové Slavie přestoupili před sezónou do Milovic Marek Baran a Jan Krátký. Pojďme se podívat, jak se jim v přípravě dařilo.

 

Ve čtyřech zápasech Milovice 3x vyhrály a jednou remizovaly. Nastřílely úctihodných 37 gólů ve 4 zápasech. V prvním zápase se zrodila remíza, také s nově založeným týmem Hattrick MB. Za zmínku stojí vítězství v druhém přípravném utkání Milovic proti Malibu ‚B‘, kteří se v loňské sezóně umístili na 4. místě a jejich áčko hraje druhou futsalovou ligu, přesto dokázaly Milovice zvítězit v Mladé Boleslavi 3:5. Ve třetím přípravném zápase přivítaly Milovice Inferno z Mladé Boleslavi, byl to vyrovnaný zápas, ale Milovice si zkušeně pohlídaly vítězství. V posledním zápase před sezónou odehrály Milovice přátelské utkání s týmem Hearts of Bělá a byla to jednoznačná demolice v podání Milovic, Marek Baran se blýskl 6 brankami.

 

31.10.2015 - Futsal Milovice 17:6 Hearts of Bělá

Góly: 6 Baran, 4 Krátký Jan, 2 Řezníček, 2 Šlambor, 2 PalasKrátký Jakub

Sestava: Keller Martin, Isailovič Dejan, Kocián Pavel, Baran Marek, Krátký Jan, Krátký Jakub, Řezníček Lukáš, Palas Libor, Šlambor Ladislav

 

24.10.2015 –  Futsal Milovice 7:3 (3:1) Inferno Mladá Boleslav

Góly: 2 Řezníček, 2 Krátký Jan, Krátký Jakub, Baran, Isailovič

Sestava: Keller Martin, Isailovič Dejan, Krátký Jan, Krátký Jakub, Baran Marek, Řezníček Lukáš

 

18.10.2015 –  Malibu Mladá Boleslav ‚B‘ 3:5 (2:3) Futsal Milovice

Góly: 2 Řezníček, Baran, Krátký JanNovotný

Sestava: Šlambor Ladislav, Isailovič Dejan, Kocián Pavel, Krátký Jan, Krátký Jakub, Baran Marek, Novotný Ondřej, Řezníček Lukáš

 

17.10.2015 – Hattrick MB 8:8 (2:2) Futsal Milovice

Góly: 3 Baran, 2 Krátký Jan, Šlambor, KellerNovotný

Sestava: Keller Martin, Šlambor Ladislav, Baran Marek, Krátký Jan, Krátký Jakub, Novotný Ondřej, Isailovič Dejan, Řezníček Lukáš, Vedoucí mužstva: Vojtíšek Jakub

 

Tři otázky pro hrajícího trenéra Milovic - Lukáše Řezníčka:

 

1) Jak se zrodil nápad založit futsalový tým v Milovicích?

V předchozích letech jsme se účastnili několika futsalových turnajů, ze kterých máme několik pohárů. Nyní se nám naskytla možnost hrát futsalový okresní přebor Mladoboleslavska, tak jsme neváhali a šli do toho. Děkuje sponzororům Joma, Autoškola KřížYabok a mediálnímu parterovi fotbalunas.cz, bez kterých bysme se nemohli účastnit futsalové soutěže mimo svůj okres.

 

2) Jak jste spokojen s výsledky před sezónou?

Určitě jsem spokojen, v přípravě jsme neprohráli, tak co více si přát, ale jsem si vědom, že ve futsalové soutěži budou kvalitní týmy, proto nastupujeme do prvního mistrovského utkání s pokorou a jsme nohama na zemi.

 

3) Jaké máte cíle v nadcházející futsalové sezóně?

Jelikož jdeme do soutěže jako nováček, tak některé týmy jsou pro nás velká neznáma. Budeme se snažit podat co nejlepší výkon, neudělat ostudu a když skončíme v horní polovině tabulky, tak budu spokojen.

 

Los prvního kola futsalové soutěže Mladoboleslavska, všechny zápasy se odehrají ve sportovní hale v Mnichově Hradišti, kam jsou fanoušci futsalu srdečně zváni. 

Sobota 7.11.2015      

16.00  FK MB : Dynamo MB   

17.00  FC Malibu MB B : Hearts of Bělá                       

18.00  Nakaši MB : Bang MB                                

19.00  Gunners Řepov : FK Hattrick MB                       

20.00  FC MH : Futsal Milovice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou