Českobudějovické Dynamo si pozvalo divizní Krumlov k domácí generálce

0

FK Slavoj Český Krumlov sehrál v sobotu 20. února na Střeleckém ostrově přátelský zápas s druholigovým Dynamem České Budějovice. Pro českobudějovický celek se jednalo o poslední domácí přípravný zápas před startem jarní části soutěže.

SK Dynamo Č. Budějovice - FK Slavoj Český Krumlov - 5:1 (1:0)

Branky: 44. Jurdík, 58. Šimák, 71. Vaněk, 82. Funda, 88. Hájovský – 69. Klivanda

Sestavy:

Dynamo: Křížek – Mareš, Hájovský, Novák (46. Havel), Vaněk – Opluštil, Čavoš – Wermke (46. Funda), Šimák, Pešek – Jurdík (74. Řezáč).

Slavoj: Trnka – Kabele (46. Jakeš), Dudák, Svoboda, Mravec – Persán (76. Kotlár), Wagner (21. Rozkošný, 84. Steinocher), Kroupa, Beránek (74. Peťule) – Carda, Klivanda.

Rozhodčí: Pečenka. Bez karet

 

I Krumlovští už se pomalu přibližují ke konci své zimní přípravy, když na jaře budou chtít odehrát podstatně více povedených střetnutí, než tomu bylo v podzimní části. V přípravě Krumlov prohrál s dorostem Dynama 1:3, s juniorkou Dynama 1:2, výhru 3:2 pak Slavoj zaznamenal s Olešníkem a s Hlubokou 3:1.

 

Bylo jasné, že utkání s Dynamem prověří především defenzivu krumlovského mužstva. Před přibližně dvěma stovkami diváků hosté dlouho odolováli, Českobudějovické při přechodu do útoku brzdilo mnoho zbytečných chyb a Krumlov dokázal své řady včas formovat, navíc výborně hostujícímu mužstvu fungovala ofsajdová past, kdy dynamáčtí fotbalisté byli často zastavování zdviženým praporkem. Ve 20. minutě Trnkovu branku v krátkém sledu domácí dvakrát těsně minuli, další šance Budějovic pak přišla v závěru poločasu a ta už branku přinesla - trefil se Jurdík.

 

Ve druhém poločase už Krumlov přece jen přestával profesionálům stíhat a v 58. minutě prohrával o dvě branky, když se do míče opřel Šimák. Při následné příležitosti Mareše podržel Slavoj Trnka. Pak se ale z ojedinělé útočné akce prosadil Krumlov! Jakeš s Beránkem připravili šanci pro Klivandu a ten ve skluzu nezávahal. Domácí si ovšem rychle vzali zpět dvoubrankový náskok, když se střelou zpoza velkého vápna prezentoval Vaněk. Na  4:1 pro Dynamo navyšoval Funda po asistenci Mareše. Konečnou podobu pak obstaral zápasu obránce Hájovský.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou