Zdeněk Carvan: Uhráli jsme rychlý návrat do okresu a já u týmu končím

0

Bečváry se v podzimní části propracovaly na první místo a už na něj na jaře nikoho jiného nepustily.

Hodnocení trenéra Zdeňka Carvana: "Potěšil mě rychlý návrat do okresního přeboru. Není to snadné uhrát postup hned po roce, ale nám se to podařilo, za což jsem moc rád. Na podzim jsme hráli lepší fotbal, kluci chodili více trénovat. Ještě i zimní příprava byla velmi dobrá, ale postupně začala uvadat tréninková morálka a i na zápasy jsem dostával plno omluvenek. Ale náskok jsme udrželi a postoupili. Herně bylo jaro o trochu horší. Dávali jsme sice dost gólů, ale kdybychom ještě lépe proměňovali šance, tak jich mohlo být mnohem více. V obraně jsme občas také měli okénka. Mrzí mě například zápas v Cerhenicích, kde jsme dostali šest branek.

 

Já sám jsem na vlastní žádost ukončil spolupráci v Bečvárech, protože jsme bohužel nenašli společnou řeč s hráči. Moje představa tréninků a přípravy na zápasy byla jiná než přestava mužstva. Mrzí mě to, protože kádr v Bečvárech je dobrý. Potřebuje na několika postech trochu posílit, aby byl konkurenceschopný v okrese. Věřím, že to zvládnou a přeju jim klidnou sezónu."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou