Pět branek pro Zásmuky. Hlízov dál pokračuje v úspěšné přípravě

0

Fotbalisté Hlízova nastoupili v sobotu k dalšímu přípravnému utkání. Tentokrát na svém hřišti přivítali Hlízovští Zásmuky. Stejně jako v předchozích duelech přípravy, i tentokrát to byl Hlízov, kdo odcházel po devadesáti minutách šťastnější a s pocitem výhry v zádech, když svého soupeře zdolal výsledkem 5:0. 

Skóre zápasu otevřeli domácí po patnácti minutách hry, kdy si hostující hráč srazil do branky střelu Šmidrkala. Po půl hodine byl stav již 2:0, když Švábův roh sklepl hlavou Výborný k Janovskému, a ten nedal zásmuckému brankáři šanci. Stav 2:0 vydržel až do konce prvního poločasu, ale přítomní diváci se dalšího gólů dočkali hned zkraje druhého dějství, kdy Linhart vyslal dlouhý pas za obranu a Janovský chladnokrevně přehodil vyběhnuvšího brankáře - 3:0. V 55. minutě se po centru z pravé stran nedohodl hostující brankář s vlastním obráncem, čehož využil Výborný a přidal čtvrtou hlízovskou branku. Definitivní podobu výsledku dal pak v závěru střetnutí z pokutového kopu Čáp. 

 

Hlízov - Zásmuky 5:0 (2:0)

Branky Hlízova: Janovský 2x, Výborný, Čáp (pen.), vlastní 
Sestava Hlízova: Míšek - Šváb, Holík, Hanuš, Výborný - Tomíšek, Šmidrkal, Růžička, Kvíčala - Janovský, Špitálník
Střídali: Linhart, Křelina, Čáp
Rozhodčí: Herda - Řípa, Zoufalý

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL HLÍZOV


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou