TIPLIGA: Říjen je za námi a přichází čas na vyhlášení vítěze

0

Další měsíc a několik přesných i nepřesných tipů za námi. Do poslední kola to bylo těsné, ale vítěz může být jen jeden. Kdo se jím stal za říjen a vyhrál voucher do Šalandy?

I v říjnu proběhla tipovací soutěž, jejíž vítěz bude odměněn voucherem v hodnotě 500,- do Šalandy. O celkovém prvenství rozhodoval pouze jediný bod. Body se sbíraly postupně za tipy v Okresním přeboru, III. třídě a IV. třídě.

 

Výhercem říjnové tipovačky se stává Tomáš Měsíček z Rynholce, který dosáhl na 41 bodů! Těsně o bod za ním se umístil druhý Ondřej Hanzlík z Řevničova. Třetí místo si svými tipy zajistil brankář Lišan Zdeněk Řepka, který měl stejně bodů jako druhý Hanzlík, ale při rovnosti bodů rozhodovala lepší procentuální úspěšnost. Celkové pořadí si můžete prohlédnout ZDE.

 

Samostatně za Okresní přebor získal nejvíce bodů Zdeněk Řepka (14 bodů). Za III. třídu posbíral nejvíce bodů opět lišanský brankář (20 bodů). Ve IV. třídě byl nejúspěšnějsí Jiří Lauber ze Sýkořice (11 bodů).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou