Představujeme týmy OP: Letos je výčet favoritů velmi široký, soudí Ondřej Vaňkát

0

Býchory se v loňské sezóně vyhnuly osudu sestoupivších celků Č. Peček a Radimi, které sestoupily vzápětí i z okresu. Naopak, Býchory předváděly atraktivní hru a patřily k předním týmům tabulky. O přípravě na novou sezónu informuje Ondřej Vaňkát.

Naší přípravu na další ročník OP měla tvořit z větší části hlavně přípravná utkání. Nasmlouváno bylo osm přípravných zápasů, avšak z různých důvodů jsme mohli odehrát pouze pět. Postupně nás prověřily týmy Přelouče, Sokolče, Malína, Kostomlat a Týnce nad Labem. Bohužel naše tréninková morálka nebyla úplně dle představ a tak začátek sezóny bude značně nejistý. Navíc nám nepřál ani los a na začátku hrajeme dvě těžká utkání na půdě dvou nadupaných nováčků, Jestřabí Lhoty a Třech Dvorů. 

 

  Kádr spíše oslabil, nežli posílil. Odešli Chadraba (Čáslav B) a Tafel (Hlízov). Posily zatím nejsou jasné, avšak do přípravy se s námi zapojili tři hráči, kteří by se stali platnými hráči týmu. Finální jednání budou probíhat těsně před prvním mistrovským utkáním.     Nový ročník kolínského okresního přeboru slibuje papírově daleko záživnější podívanou, týmy vypadají nesmírně vyrovnaně a v boji o přední příčky budou rozhodovat maličkosti. My sami bychom rádi promluvili do dění na špici tabulky, avšak bude velmi těžké držet krok s ambiciózními Třemi Dvory, sestoupivšími Bečváry, Jestřabí Lhotou, Tuchorazí nebo silnou Kouřimí či velimskou rezervou. Výčet favoritů je skutečně široký. 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou