Krakovany dosáhly v přípravě jen na jedno vítězství

0

Jak probíhala příprava krakovanského týmu na jarní část se sezóny jsme se dozvěděli od hráče týmu, Jana Špinky. 

Osmý tým tabulky měl opět perfektně připravený plán tréninků od kouče Vlastimila Chláda. Hráči se scházeli třikrát týdně a absolvovali jak přípravu na hřišti nebo v hale tak také spinning. Průměrně se scházelo dvanáct borců, kteří do těla dostávali fyzičku na jarní část.

 

Krakorky odehrály pět přípravných zápasů s kvalitními soupeři, v nichž dokázali zvítězit ale jen jednou. Zde je přehled: Krakovany - Suchdol 0:2, Krakovany - Slovan Poděbrady 4:3, Krakovany - Kutná Hora „B“ 1:2, Krakovany - Sokoleč  2:4, Krakovany - Světlá nad Sázavou 3:5. 

 

 

A komentář Honzy Špinky:

 

"Musím poděkovat našemu trenérovi za perfektně připravenou přípravu. Každý trénink byl jiný a ti, kdo chodili mi určitě dají za pravdu, že nás to bavilo. Bohužel mnoho hráčů nemá ani poloviční účast, a to je pořád dokola. Pak když nás vidím v dresech, tak mi připadá, že jdeme hrát sumo a ne fotbálek. Těšíme se na jaro, až to vypukne. První špíl nás čeká na těžké půdě ve Třech Dvorech, tak uvidíme, co tam předvedeme."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou