Tip experta na 19. kolo - Tomáš Pšenička

0

19. kolo I. B třídy, sk. B klepe na dveře a na programu je nejočekávanější bitva jara. Už v sobotu ráno totiž přivítají fotbalisté vedoucího Brandýsa na svém hřišti druhou Pšovku. Jak to dopadne, jsme se zeptali trenéra Vitany Byšice, která se na boj o postup dívá z 5. místa tabulky. Tomáš Pšenička má jasno - v tomto kole budou vládnout domácí!

V minulém kole byla úspěšnost redaktora v tipování výsledků mizivá - uhodl jsem pouze 2 ze 7 výsledků soutěže. Dnes po mně tedy převzal štafetu člověk povolanější. Zde jsou jeho tipy:

 

Brandýs - Pšovka; sobota 10:15  1

Jednoznačná jednička. Brandýs má kvalitnější kádr a ukáže, že si postup zaslouží.

 

Mělník - Záryby; sobota 17:00  10

Zde jde o sestup a navrch budou mít, jak to tak bývá, domácí. Záryby sice hrají pěkný fotbal, ale stačit to bude maximálně na remízu. Spíš se přikláním k vítězství Mělníka.

 

Byšice - Lužec; sobota 17:00  1

V tomto zápase musíme zvítězit, a taky zvítězíme! Kluci mají proti Lužci zvýšenou motivaci, jelikož mezi námi nepanují po některých událostech na jejich hřišti, zrovna idylické vztahy. Věřím, že protrhneme střeleckou nemohoucnost a zvítězíme.

 

Bakov - Řepín; sobota 17:00  1

Další jednička. Řepín teď sice zabral, ale venku nebude mít šanci. Bakov má zkušený tým a výhru si v klidu pohlídá.

 

Vysoká - Kostelec; sobota 17:00  1

Opět bude hrát velkou roli výhoda domácího prostředí. Kostelečtí jsou venku poloviční, naopak Vysoká je na specifické podmínky svého hřiště velmi dobře zvyklá.

 

Dolní Bousov - Kněžmost; sobota 17:00  1

Domácí prostě musí, pokud se chtějí zachránit, zvítězit. Nebudou to mít ale jednoduché, protože Kněžmost předvádí na hřištích soupeřů paradoxně lepší výkony, než doma. Bousov to ale ubojuje.

 

Dynamo - Pěčice; neděle 17:00  10

Pěčice sice mají ve svém středu mladé, běhavé a fotbalové kluky, opět ale bude hrát roli prostředí nelahozeveského hřiště. Na hřišti o menších rozměrech bude slavit úspěch fyzická převaha domácích.

 

Z prognózy Tomáše Pšeničky vyplývá, že si hostující celky domů v tomto kole odvezou maximálně 2 body za remízy a žádnému se nepodaří urvat vítězství. Vzepřou se hosté předpovědi a překvapí? To se dozvíme už během zítřka, kdy se hraje hned 6 ze 7 víkendových utkání!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou