Garda Slavoj Ratboř - Garda Štítarský SK 2:1

0

Po dlouhé době se na ratbořském hřišti odehrál zápas starých gard. Kdo se přišel podívat na toto utkání, tak se určitě nenudil. Ačkoliv se na place proháněli hráči i staršího věku, tak to byl boj o každý míč. 

Štítarský SK ohrozil ratbořského gólmana jako první, ale ten se nenechal nachytat na švestkách. Na druhé straně přicházelo několik pološancí domácích. V dalších minutách přišla kombinace ratbořských záložníků a po dorážce skončil míč v hostující síti.

 

Změna stran přinesla větší hlad po brance ze strany hostů. Stále více se tlačili před domácí svatyni. Tento tlak přinesl pro hosty ovoce. Po tečované střele domácím hráčem vyrovnávají utkání.

 

Hosté se snažili otočit zápas ve svůj prospěch. Ale pozor, Ratboř se nedala. Snad z poslední akce utkání se domácí dočkali, kdy po samostatném úniku vstřelili vítěznou branku. Oko diváka mohlo vidět spoustu šancí, emoce, nikdo nechtěl prohrát,  ale vše se odehrálo v duchu fair play.  

 

Branky: Horáček, Krásný – Kocourek

 

Soupiska Slavoj Ratboř: Kratochvíl Vl., Lebeda  -  Benc, Kuthan, Švarc, Vančura, Anton, Vinopal, Kuchař – Chaloupka, Kratochvíl T., Levý, Horáček, Sloupenský, Barnat – Krásný, Vatlach


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou