EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 15.10.2017


Zpět na experttip

Petr Pešek

Petr je 29-letý obránce týmu Kovofiniš Ledeč nad Sázavou a v tipérské tabulce momentálně okupuje 14. místo s 45.7% úspěšností.

 

V Ledečském týmu nastupuje stejně jako jeho bratr útočník Jenda Pešek s kterým jsme měli rozhovor jako hráčem 8.kola KP.

Petr nám o sobě řekl pár slov a také popsal poslední odehraný zápas z jeho pohledu na hřišti v Přibyslavi.

 

Pracuji v jedné místní zámečnické firmě. Ve většině svého volného času jsem na trávníku a ve zbytku se snažím věnovat svým blízkým. V zimním období hraji hokej v Ledečské Hobby lize. Nemám snad ani žádného oblíbeného hráče a když už mám sledovat fotbal v televizi, tak se mrknu na Real Madrid.

Představa s Ledčí? Můj sen se splnil a to tak, že jsme vykopali Krajský přebor. Momentálně je mým přáním se s týmem pohybovat v horních patrech tabulky a udržení zdravotní kondice všech hráčů.

 

K zápasu v Přibyslavi:

 

Již při vstupu v civilu na okraj hrací plochy nám bylo jasné, že tohle nebude lehké utkání. Vlivem nepříznivého počasí se po 10 minutách hry ze zatravněného hřiště stávala jílovitá zabahněná plocha a na tom se opravdu moc fotbal hrát nedá. V první části poločasu jsme si vytvořili několik dobrých šancí a dokázali jsme proměnit jednu po křídelní akci. Během poločasu domácí několikrát zahrozili chytrými balony za naši obranu a do konce prvního poločasu se jim podařilo srovnat. Během poločasové přestávky se přehnala slušná dešťová přeháňka, která již zdevastovanému povrchu opravdu nepomohla.

Do druhého poločasu jsme tedy šli s tím, že to bude boj a body si odnese ten tým, který bude na nelehkém povrchu hrabat až do konce utkání. Při nepohledné kopané se asi v 60. minutě zahrával rohový kop a dobrým náběhem a důrazem našich hráčů a následným strhnutím pohybu domácích hráčů si obrana Přibyslavi vrazila gól do vlastní sítě. Do konce zápasu několikrát domácí zahrozili opakovanými nákopy za naši obranu, ale díky dobré pozornosti našeho golmana jsme vítězství udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Nebereme nic jiného, než 3 BODY.

František Nečas 1

Petr Holenda 0

Jiří Jetmar 1

Jakub Pospíchal 1

Vojtěch Čuřík 1

Petr Jelínek 1

Petr Munduch 1

Karel Řehoř 2

Pavel Bureš 1

Venca Likeš 1

Filip Kubíček 1

Libor Smejkal 1

Michal Zaviska 2

Zpět na experttip