Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 15:00

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov přestřílel Rapotice


Branky


21

Pacov potvrdil parádní domácí formu a nachystal Rapoticím druhou prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V 9. minutě domácí kapitán Martin Kostroun protlačil míč přes několik soupeřů a poslal míč do sítě hostí - 1:0. Odpověď Rapotic přišla hned o dvě minuty později, kdy se k míči ve středu hřiště dostal hostující Čech a srovnal skóre - 1:1. Na tahu byli opět domácí. V 18. minutě Heřman vybojoval míč u vápna soupeře, předložil Faltýnkovi a ten nedal gólmanovi šanci - 2:1. Rapotičští za nedlouho opět srovnali, kdy rozehráli rohový kop na hranici pokutového území a střela Laše zapadla pod břevno Nowákovi brány - 2:2. Do poločasu se diváci dočkali ještě jednoho gólu. Štefl našel hlavu Tomáše Faltýnka a ten si připsal druhý gól - 3:2.

Domácí si vedení pohlídali

V 58. minutě bylo v domácím táboře ještě veseleji. Kostroun výborně našel nabíhajícího Faltýnka, který zkompletoval hattrick - 4:2. V 89. minutě tutovou šanci zahodil Říha. O minutu později se k centru dostal Laš a hlavou snížil na rozdíl jediné branky - 4:3. V páté nastavené minutě hosté zahrávali roh, na který se vydal i hostující brankář. K odraženému balónu se dostal Pražák, který do prázdné brány zvýšil na konečných 5:3.

 

TJ Slavoj Pacov / web



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Pro diváka atraktivní utkání jsme zvlášť v obraně příliš nezvládli a možná se na nás i podepsala čtyř zápasová venkovní série dlouhých výjezdů, ze které jsme vydolovali pouze čtyři body. Do dalších zápasů však bude potřeba zapracovat i na klidnějším zakončování našich akcí. Konečně v domácím prostředí se v sobotu utkáme v derby třebíčského okresu proti Fošce.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
M. Nowák [-] - T. Faltýnek [-] (63. L. Říha [-] ) , V. Štefl [-] (80. J. Pražák [-] ) , R. Vítamvás [-] (73. M. Holejšovský [-] ) , T. Jeřábek [-] (63. V. Poul [-] ) , V. Heřman [-] (80. L. Kubů [-] ) , M. Kostroun [-] , D. Michálek [-] , T. Mauer [-] , T. Kabíček [-] , P. Plášil [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - D. Liusik [-] , P. Sobotka [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-] , A. Palát [-] , J. Matoušek [-] , T. Čech [-] (84. T. Matoušek [-] ) , M. Šmarda [-] , R. Durajka [-] , D. Zahrádka [-] (58. T. Válek [-] )

ŽK: 44. T. Jeřábek , 92. M. Kostroun - 63. R. Durajka , 77. M. Laš , 85. T. Laš .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - KADLEC Michal, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Chlad
Tip experta: výhra hostů

Rapotice si odvezou 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích