EXPERT TIP - 25.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

Okresní fotbalový přebor na Příbramsku má o nadcházejícím víkendu na programu předposlední dějství. O vítězi soutěže a postupujícím do I. B třídy je rozhodnuto, v Rožmitále pod Třemšínem už dva týdny slaví, znám je i první sestupující, kterým jsou hráči beznadějně posledních Počepic. Nad nimi ovšem stále zuří boj o záchranu mezi týmy Kovohutí, Jinců a Rosovic, a tak je o náboj postaráno. Zbývající celky zase ve vyrovnané tabulce bojují o co nejlepší umístění. 




Jakub Pravda

Je odchovancem Marily Příbram, kde dělal první fotbalové krůčky, a jejíž dres oblékal až do dorostu. Poté přestoupil do Kovohutí Příbram, odkud zamířil do Spartaku, kde působil většinu své sportovní kariéry. Následovalo epizodní angažmá v SK Jince 1921, odkud spolu s trenérem Vítem Kratochvílem v létě odešel do Trhových Dušníků. Sám říká, že už je za zenitem, ale v okresním přeboru patří mezi největší opory mužstva od Litavky. Bude stejně úspěšný jako na trávníku při tipování výsledků 25. kola?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Myslím, že Rožmitál potvrdí vedoucí postavení v okresním přeboru a s přehledem zvítězí, i když výsledky Bohutína v poslední době budí respekt.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady mám jasno, vyhrajeme 2:0. Chceme potvrdit domácí neporazitelnost, i když je pravda, že jsme zaváhali s Krásnou Horou, ale to nepočítám. Jince jsou těžký soupeř, budou chtít vyhrát, aby nespadly.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Na tipování je to těžké utkání, ale Luhům se v poslední době moc nedaří a dlouho nevyhrály. Počepice pro ně budou těžkým protivníkem, přestože jsou poslední.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Rosovice určitě nechtějí z okresního přeboru sestoupit, a tak se budou snažit, aby získaly tři body. A nejspíš to zvládnou, protože domácím může chybět motivace.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kovohutě nutně potřebují vyhrát, ale momentálně se jim nedaří, což ukázal debakl s Dublovicemi. Na jaře to sice nejde ani Pičínu, ale doma je doma.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

(Po chvíli přemýšlení) Dublovice doma vyhrají. Nová Ves se trápí a zápolí neúspěšně s nedostatkem hráčů, a proto věřím domácím fotbalistům.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

S dobříšským bečkem jsme hráli bez branek v minulém kole. Na základě mých zkušeností si myslím, že má potřebnou kvalitu na to, aby Nečín porazilo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.