Zaručené zvěsti? Trhové Dušníky body Jincům nepustily


Branky


0

Proti fotbalistům Trhových Dušníků se spiklo v sobotu snad všechno. Nejenže v utkání s Jincemi museli řešit spoustu omluvenek, když se na střídačku posadili Tomáš Rusínko, který za mužstvo nastupil naposled před dvěma lety s jednapadesátiletým Emilem Černým, dlouholetým trenérem a současným vedoucím týmu, ale bojovali i se zaručenými zvěstmi a odhodlaným rivalem, který se rve o záchranu. Ale zvládli to!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Budějský splatil důvěru vítěznou trefou

Domácí hráči pod vedením zkušeného středopolaře Pravdy od začátku hosty přehrávali a snažili se tlačit do zakončení. Dařilo se především Harvanovi, který se vrátil do hry po dlouhém zranění. Od úvodní minuty nastoupil také Budějský, který hýřil aktivitou. Byl to on, kdo ve 44. minutě otevřel skóre po krásné kolmici do otevřené obrany od Pravdy. Za zmínku stojí na druhé straně krásná střela hostů z 19. minuty, která skončila na spojnici břevna a tyče.  

Výsledek střetnutí byl až do konce otevřený

Ve druhé půli byl obraz hry stejný. Hned na jejím začátku měl tutovku Budějský, který se po hrubé chybě stopera a obránce dostal za záda jineckých obránců, ale nedokázal trefit odkrytou branku. Hosté vycítili šanci a začali hrát aktivněji, ale pořádnou šanci ke vstřelení branky si nevypracovali. A tak branka Budějského z prvního poločasu byla nakonec rozhodující a přinesla domácím vítězství.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Jsem rád za vítězství v pro nás velmi složitém zápase. Měli jsme osm hráčů mimo hru, museli jsme si vypomoci hráči z depozitu, do utkání šli někteří se sebezapřením z důvodu zranění. A ty zaručené informace na různých diskuzních fórech... Je mi těch lidí líto, jsou to ubožáci, kteří podle sebe hodnotí druhé.

SK Jince 1921
Martin Vůjtěch (předseda klubu):: Ocitli jsme se v pořádné bryndě. Teď už nemáme situaci se vlastních rukou.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - P. Jícha [-] , R. Kareš [-] , J. Dörfl [-] - J. Pravda [-] , L. Ďuriš [-] , T. Míka [-] , D. Budějský [-] (80. B. Černý [-] ) , M. Harvan [-] (89. T. Rusinko [-] ) - P. Gasch [-] , J. Smejkal [-] -

SK Jince 1921
M. Susko [-] - P. Novák [-] , M. Píchal [-] , Z. Kašpárek [-] , M. Beneš [-] - P. Šobek [-] (69. F. Bačák [-] ) , T. Zadina [-] , J. John [-] , M. Píchal [-] - V. Krásný [-] , L. Busínský [-] (46. M. Mígl [-] ) -

ŽK: 40. P. Gasch , 55. L. Ďuriš - 62. M. Píchal , 76. M. Beneš , 83. P. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Máša Jaroslav - KAŇKA Václav (N), KADEŘÁBEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.