EXPERT TIP - 1.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 14.8.2021

0

Volné víkendy jsou u konce, konečně nám to zase začíná! Pravidelná víkendová radost okresní kopané může začít. Jak vidí úvodní kolo rakovnické dvojky lišanský srdcař Zdeněk Řepka?




Zdeněk Řepka

Opora svého celku mezi třemi tyčemi stejně jako my všichni vyhlíží start do nového ročníku. Lišany v něm budou mít jistotu. Úvodní kolo s Řevničovem není úplně klidným rozjezdem, ale pokud chtějí zelenobílí sbírat body, budou muset zvládat i takové zápasy. A Zdeněk hned na začátek věří v plný počet bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 40 - 0 - 60 %
Komentář experta:

Obecně těžko předpokládat , jak jakýkoliv tým na okrese se v covidové době schází. Ač Řevničov přivedl výbornou posilu do útoku v podobě Adama Trejbala, tak jakožto kapitán týmu musím věřit v naše vítězství na domácí půdě.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Velmi vyrovnaný zápas. Do Kněževse se vrátil Honza Vrábík, tak předpokládám, že hosté nebudou hrát druhé housle. Mám v hlavě myšlenku na remízu, ale vzhledem k tomu, že je to první zápas, tak budu více věřit domácím.

Tip experta: 1 60 - 40 - 0 %
Komentář experta:

Pustověty, velmi poctivý a běhavý soupeř, který se poctivě připravoval. Sami jsme s nimi odehráli přátelský zápas v červnu a budou každého soupeře kousat. Naopak těžko říci, jak to bude mít s kádrem Olešná. Více věřím Pustovětům.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Jesenice měla celou přípravu problém se scházet, ale na naše pohárové utkání přijela v plné síle a my se štěstím zápas vyhráli. Každopádně Rynholec je velmi nepředvídatelné mužstvo, kterému věřím, že na jesenickém velkém hřišti body uhraje.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Oba týmy ukázaly svá mužstva v okresním poháru, kde se vedlo lépe týmu Roztok. Očekávám, že na vítězné vlně z poháru budou pokračovat a Zavidovu body odvést nenechají.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Těžký zápas. Oba dva aspiranti na vítězství okresního přeboru. Přeci jen Hředle budou hrát opět doma v aréně po ceremoniálu s otevřením kabin a nebudou chtít tento zápas někomu dávat body. V tomto případě tipují výhru domácích .

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Jeden z nejzajímavějších zápasů tohoto kola. Jsem zvědavý, s jakým kádrem půjde Tatran do okresního přeboru. Naopak Městečko má kádr kvalitní a pokud se sejdou na zápas persony klubu Šnídl a Urban, tak mohou porazit každého. Budu zde trochu riskovat a budu více věřit domácímu mužstvu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 5
2. Zdeněk Řepka 4
3. Jonáš Sýkora 3
4. Jaroslav Bureš 3
5. Petr Čech 2
6. Jiří Votroubek st 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.