EXPERT TIP - 9.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 1.10.2022

0

Expertem následujícího kola se stává Jan Sklenář, trenér hředelského FK.




Jan Sklenář

Hředelský kouč se s námi podělil o své tipy na následující kolo soutěže, kterou se zelenobílými minulý soutěžní ročník rozdílem třídy ovládl. Celku z Traverza arény se daří v I.B třídě skup. A velmi dobře a pokud to takto půjde dál, Hředle mohou hrát klidný střed tabulky a nebudou muset řešit záchranářské potíže. Náš expert si ale dobře uvědomuje, že žádný zápas nebude jednoduchý. Honzu jsme mohli nedavno vidět v dresu Janova, když skvělým výkonem pomohl Sokolu k bodovému zisku. A jak vidí následující kolo okresního přeboru?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Žehrovice velmi dobře posílily a mají hodně kvalitní tým plný zkušeností. Pavlíkovští mají taktéž kvalitní tým, který je dost mladý a trochu jim tam ta zkušenost chybí. Hodně těžký zápas na tipování, ale dám remízu.

Tip experta: 2 38 - 31 - 31 %
Komentář experta:

Oba týmy potřebují nutně bodovat, aby se jim lépe dýchalo. Dost záleží na tom, jestli bude na hřišti Pavel Bohatý, který je pro Spartu takřka klíčový. I přesto si myslím, že o něco kvalitnější kádr má momentálně Sokol a tipuji jeho těsnou výhru.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Jesenice doma moc bodů nerozdává. Olešná celý podzim obtížně skládá sestavu, a tak to vidím na pohodovou výhru domácích.

Tip experta: 2 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Městečko začalo sezónu dobře a drží se nahoře s dobrým bodovým ziskem. Janov dokáže bodovat hlavně když to od něho nikdo nečeká. Po příchodu Lukáše Roubíka navíc získal na větší kvalitě. Obě mužstva jsou zvyklá na malá hřiště, takže tady nebude výhoda na žádné straně. Tady věřím v překvapení a dám dvojku. Janov těsně vyhraje.

Tip experta: 1 88 - 0 - 12 %
Komentář experta:

Další souboj dvou týmů, které nutně potřebují naplno bodovat, aby se jim dýchalo o trochu lépe. Čistá se stále nedokázala vyrovnat s odchodem Dušičky a i když se poslední zápasy zvedá, na zkušenost týmu kolem Honzy Vrábíka to těsně stačit nebude.

Tip experta: 1 24 - 41 - 35 %
Komentář experta:

Rezerva Zavidova za mě vždy platila za hodně silný tým. V tomto zápase už navíc bude po zápase "áčka", které hraje v sobotu. Senomaty mají delší dobu stejný tým, který je konsolidovaný a má svoji kvalitu. I protože áčko Zavidova bude mít už po zápase, vidím to na výhru domácích.

Tip experta: 1 18 - 6 - 76 %
Komentář experta:

Hodně zajímavé zápasy tohoto kola zakončí derby! Lužná neztratila ještě ani bod, naopak Lišany chtěly být určitě výše. Bude hodně záležet, jak Lišany poskládají sestavu. Když nebudou mít příliš mnoho absencí, mohou vyhrát. Ale derby je nevyzpytatelné a nejraději bych dal trojtip. Ale to nejde. Věřím v sílu domácího hřiště, které nám s Traverzou nikdy nesedělo.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Denisa Janoušková 5
2. Václav Jelínek 5
3. Jakub Vávra 4
4. Dominik Hůla 4
5. jirka petr 4
6. Jaroslav Bureš 3
7. Ladislav Rác ml. 3
8. Libor Hájek 3
9. Jonáš Sýkora 3
10. Jana Malecká 3
11. Jakub Kail 2
12. Ondřej Hanzlík 2
13. JIŘÍ VOTROUBEK 2
14. Václav Kratochvíl 2
15. jan koci 2
16. Ladislav Rác 2
17. Jan Sklenář 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.