EXPERT TIP - 8.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.9.2016

0

Expertem 8. kola se stává Pavel Hradecký z Horního Újezdu.




Pavel Hradecký

Při náboru hned v první třídě jsem zkusil fotbal ve Spartaku,pozd. Slavii Třebíč a zůstal mu věrný doposud. První zápas ještě v roli obránce,ale poté se ze mě stal poušťák, co to jistí zezadu. Nejvíce fotbalového času jsem prožil ve Slávii – později HFK Třebíč. Párkrát jsem si zahostoval, například ve Studenci, Čáslavicích a BOPO Třebíč,  kde jsme si kupodivu velmi sedli s klukama kdysi největšího rivala. Kolem 28-ti let už jsem byl na juniorku přeci jen starší a tak přestoupil do Horního Újezda, kde si chci splnit ještě jeden sen a postoupit. Momentálně mi je 34, jednoho sedmi letého nástupce mám a druhý snad taky brzo začne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Studenec je letos opět silný. Nás trošku podcenil a tím pádem jsme si odvezli bod. Podruhé, s Mohelnem, se mu to již nestane a další překvápko nedopustí.

Tip experta: 0 17 - 50 - 33 %
Komentář experta:

Když to vezmu z našeho pohledu, tak oba celky nás doma porazili. Lipník díky našemu ospalému začátku zápasu a Chlístov jízdou nahoru dolů skoro po celý zápas. Oba celky mají rychlé utočníky, myslím, že Chlístov bude bojovat,ale víc jak bod si neodveze. Remíza.

Tip experta: 0 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Nepamatuji zápas, který by mezi námi skončil remízou. Domácí se na nás vždy nachystají a budou jezdit jako pilky. Přes Jendy Rambouska či Kopca se velmi těžko prochází,ale naši kombinační borci R.Durda, M.Zvěřina či M.Ošmera něco vymyslí a doufám, že směr Třebíč s bodem odjedeme.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Marián Vahyla, má v průměru víc než gól na zápas, a tak min.jeden dá i v tomto zápase. Milan Sova se v posledních dvou zápasech rozstřílel a i on by neměl vyjít střelecky naprázdno. Bude to souboj dvou kvalitních mužstev ze špičky tabulky a Rokytnice by měla využít výhodu domacího hřiště.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Výčapy moc gólů nedávají, ale ani nedostávají. Náměšť zatím úplně nenaplňuje moje očekávání. Z Výčap pojedou s prázdnou, budou určitě bojovat,ale domácí vyhrají nějakou šťastnou brankou.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Okříšky jsou na tom podobně jako my. Nevyhrávají a nemyslím, že budou mít nějaké posily z A mužstva. Oproti tomu Stařeč je zatím v poklidu, pár zápasů se jim vydařilo a pokud budou hrát spielmacher Kaňour a sběrač jakkoli vysokých balonů Voďa, odčiní minulou domácí prohru.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Budou-li domácí v plné sestavě, neměli by mít s Čáslavicemi problém. Cesta do Vratěnína je daleká a mnoho mužstem začne hrát až druhý poločas, ale to už bývá na dotahovaní pozdě. Výhra domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Granat 5
2. Rosťa Ježek 5
3. Lukáš Jelínek 4
4. Radim Fišer 4
5. Tomáš Jeřábek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.