1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov opět pocítil chuť vítězství


Branky


25. R. Šťáva - 31. M. Rygl , 44. M. Rygl , 87. M. Svoboda
0

Chlístov po třech porážkách v řadě vybojoval na hřišti Lipníku důležité tři body za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Rygl dvěma góly otočil výsledek

Utkání začali velice dobře hosté a prvních deset minut  přimáčkli domácí na jejich vlastní polovinu. Během této doby  si vypracovali čtyři brankové příležitosti, které jsme však nedokázali využít. Následně začali vystrkovat růžky domácí a začali vyrovnávat hru. Do pokutového území se dostávali převážně nakopávanými míči za obranu. V probíhající 25. minutě opět směřoval centrovaný míč do vápna hostů.  Brnkář Belvončík šel na hranici velkého vápna do vzdušného souboje, při kterém chyboval a nezasáhl míč. Tento směřoval k lajně vedle branky, kde jej převzal další domácí hráč a jednoduchou přihrávkou před brankou našel Rudolfa Šťávu, který s přehledem otevřel skóre zápasu -1:0. Tato branka však hosty nesrazila do kolen. Přidali  na obrátkách a ještě do poločasové přestávky dokázali zápas otočit. V probíhající 31. minutě vybojoval míč Michal Rygl a jako správný kapitán vzal vše na sebe a po krásné individuální akci vyrovnal na 1:1. Toto mu však nestačilo a minutu před koncem prvního poločasu po kombinaci po pravé straně opět zakončoval, nemýlil se ani v této situaci a poslal hosty do vedení 1:2.

V závěru zápasu hosté pečetili výhru

Druhý poločas začali lépe domácí. Byli aktivnější a již od první minuty bylo  vidět, že jdou za cílem zápas vyrovnat. Tohoto stylu hry však hosté využili a hrozili z rychlých brejkových situací. V koncovce se jim však nedařilo a to zejména, že kazili finální přihrávky a nebo zakončovali mimo branku. K rozhodujícímu okamžiku došlo tři minuty před koncem, kdy opět vyprodukovali rychlý brejk na jehož konci byl Miroslav Svoboda, který v souboji jeden na jednoho s golmanem domácích tomuto nedal šanci a zvýšil na 1:3. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Vyrovnané utkání, ale vyrobili jsme tři školácké chyby a soupeř je potrestal. Soupeř hrál dobře a moc nám toho nedovolil.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Druhý poločas začali lépe domácí. Byli aktivnější a již od první minuty bylo vidět, že jdou za cílem zápas vyrovnat. Tohoto stylu hry jsme však využili a hrozili jsme z rychlých brejkových situací. V koncovce se nám však nedařilo a to zejména, že jsme kazili finální přihrávky a nebo zakončovali mimo branku. K rozhodujícímu okamžiku došlo tři minuty před koncem, kdy jsme opět vyprodukovali rychlý brejk na jehož konci byl Miroslav Svoboda, který v souboji jeden na jednoho s golmanem domácích tomuto nedal šanci a zvýšil na 3:1 pro naše barvy. Z celkového pohledu je tedy třeba říci, že první poločas jsme byli herně lepším mužstvem a ve druhém poločase bojovnějším s větší chutí po vítězství. Dle předvedeného výkonu je zisk tří bodů zasloužený. Podali jsme dobrý výkon jako celek, ale i přesto je třeba z našich hráčů vyzdvihnout Jakuba Pokorného a Michala Rygla.



Sestavy


Hajduk Lipník
V. Svoboda [-] - T. Brabenec [-] , J. Jonáš [-] , R. Šťáva [-] , A. Rohony [-] , R. Fišer [-] , A. Kisela [-] , L. Macháček [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , J. Kresa [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - D. Brestovský [-] (46. M. Patočka [-] ) , J. Uhlíř [-] , M. Kuchařík [-] - T. Kuchařík [-] , L. Hrbáček [-] , M. Rygl [-] (88. M. Granát [-] ) , J. Pokorný [-] , L. Smolík [-] (67. Z. Šaman [-] ) - M. Svoboda [-] , L. Rygl [-] -

ŽK: 22. J. Kresa , 35. J. Jonáš .
Hráči zápasu: T. Pokorný - J. Pokorný , M. Rygl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBA Michal - KLEIN Dušan, COUFAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.