EXPERT TIP - 18.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 23.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Marek Jašek

Co nám o sobě expert 18.kola Marek Jašek z Dukovan řekl?

Kde začít? Asi v Kralicích nad Oslavou, v útlem věku ( 5-6 let) jsem začal kopat do meruny a to v Kralicích nad Oslavou. Fotbal mě bavil víc, než ostaní a tak jsem se přesunul do Náměště nad Oslavou, kde jsme měli úžasný ročník žáků a vyhrávali jsme co se dalo. Mými spoluhráči v té době byli Michael Rabušič, Adam Budzisnký, Štěpán Svoboda a další. Každý z nich byl v té době fotbalista a těchto zkušeností si vážím. Tenkrát platilo pravidlo, kdo byl šikovný šel do Třebíče, takže jsem rád, že jsem se posunul také dál a žákosvké, či dorostenecké soutěže jsem odehrál v dresu HFK Třebíč. V klubu jsem vždy nastupoval se staršími a strávil jsem v něm kus života. Poté přišla nabídka z dospělého fotbalu a já neváhal a přimul ji. Další kroky mě zavedli do nedalekých Rapotic, které jsem měl 5 km od mého bydliště. V době kdy jsem přestupoval, tak mužstvo mělo kvalitu na KP, bohužel se sešlo více faktorů proč tomu tak není dnes a z Rapotic jsem odešel na hostování do HFK,Baníku Zbýšov ( KP JM ) a SK Líšeň ( Divize sk. D ) , poté už mě bylo jasné, že fotbal mě určitě neuživí a začal jsem se věnovat hlavně práci, proto i fotbalové ambice šli stranou. V jarní části sezóny 2016/2017 jsem přestoupil na popud mého známého a trenéra v jedné osobě Rostě Štorka do Dukovan. Ambice byly jasné a to porvat se o postup v tomto ročníku. Zatím se nám to daří a doufám, že na konci sezóny se dočkáme happyendu! Zázemí má klub krásné, jako parta také fungujeme a to se odráží na výsledcích. Klubu by určitě slušela Átřídní příslušnost a kluci mi dají za pravdu, že uděláme vše, aby to bylo letos!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 54 - 43 - 3 %
Komentář experta:

Radešínka se v jarní části hledá a není moc produktivní, proto si myslím, že z Měřína si odveze bod a kanonýr Plhal si další bod do statistik nepřidá.

Tip experta: 0 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Těžko se mi hodnotí, jelikož Rapotice jsem na jaře ještě neviděl. Hráli jsme s nimi předehrávku jarního kola, kde utkání bylo až moc jedonduché, Třebelovice u nás hráli odvážně, kombinačně a zdaleka nebyli nejhorší soupeř, proto si myslím, že by mohli dosáhnout na remízový stav.

Tip experta: 1 87 - 10 - 3 %
Komentář experta:

Štěpánov se v posledních kolech nadechl a sbírá body jako na běžícím páse, v Kněžicích jsme hráli minulé kolo a na to, že soupeř hrál doma a na svém drnovišti, tak jsem čekal, že odpor soupeře bude větší. Bohužel se tak nestalo a domácí můžou být rádi upřímně za výsledek 0:5 !

Tip experta: 1 97 - 3 - 0 %
Komentář experta:

Kluci z Křoví jsou moji kamarádi a je mě líto toho kde se nachází, kvalita mužstva není špatná, ale jednotlivci vyčnívají asi nad kolektivem, což je škoda. Ať Kalda, Lukáš Němec, nebo Libor Tichý jsou pro mě páni fotbalisti, tak letos to na body nestačí a já doufám, že 3 body zůstanou doma, ale tabulkově se zdá, že zápas má jasného favorita, já si to nemyslím a čekám, že se na vítězství nadřeme.

Tip experta: 0 74 - 23 - 3 %
Komentář experta:

Náměšť nás doma na podzim sice sfoukla 5:0, ale my jsme si vybrali nejhorší zápas za podzimní část sezóny, co čtu hodnocení utkání a kamarádi mi píšou po zápase s favoritem soutěže, tak jsem někdy až zklamaný a doufám, že Bíteš, kde mám hodně známých Náměšť o nějaký bod obere. I když si myslím, že soutěž se bude lámat někde jinde.

Tip experta: 1 67 - 20 - 13 %
Komentář experta:

Pro mě velká neznámá, v Nedvědicích jsme se na výhru hodně nadřeli, ale podmínky pro fotbal na tomto hřišti nejsou moc ideální, Beranov sice prohrál s Bíteší, ale věřím, že toto zaváhání doma napraví a Nedvědici v jarních výkonech přibrzdí.

Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Ač nerad, tak na toto utkání dávám jednozačně 1. Hartvíkovice u nás v podzimní části odehráli nejlelpší utkání ze všech soupeřů a jen smůla jim zkazila bodový zisk, bohužel v této soutěži je každý zápas jiný a Harťál body nesbírá a bude to mít ještě dost těžké v setrvání v B třídě. Nám by se hodilo, aby Moravec nějaké body ztratil, ale jako správný sportovec budu rád, když si posstup vybojujeme právě v domácích utkáních s Náměští, či Moravcem a tím pádem jim oplatíme podzimní porážky :)

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Mužátko 7
2. František Smejkal 7
3. Rostislav Kittler st 7
4. Karel Řehoř 7
5. Jakub Bělehrad 7
6. Petr Munduch 6
7. Tomáš Dvořáček 6
8. Vítězslav Rous 6
9. Petr Jelínek 6
10. Milan Laš 6
11. Jakub Sýkora 6
12. Marek Veselý 6
13. Tomas Brazda 6
14. Josef Cimbálník 6
15. Jiří Šoukal 6
16. Tomáš Laš 5
17. Jan Veselský 5
18. Tomáš Toufar 5
19. Lukáš Broža 5
20. Radek Šikola 5
21. Luboš Řezníček 5
22. Miloslav Kafka 5
23. Milan Neugebauer 5
24. Jakub Doušek 5
25. Marek Jašek 4
26. Soňa Dvořáčková 4
27. Martin Fojtášek 4
28. Josef Střešňák 4
29. Jakub Veselsky 4
30. Tomáš Klíma 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.