Hráčem 6. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 26.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Kvapil

33%

Stát se nejlepším hráčem ve dvou po sobě jdoucích kolech ve dvou různých soutěžích, to se jen tak někomu nepoštěstí. Jan Kvapil (26) z Bakova nad Jizerou je ale příkladem, že se to stát může. Zatímco v minulém kole zazářil v dresu bakovského B-týmu ve III. třídě, tentokrát si připsal vítězný gól za áčko v zápase v Lužci. Po týdnu se tedy opět můžete těšit na rozhovor s tímto hráčem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Majzlan 17%
3. Radek Šelicha 17%


0

Na druhé a třetí pozici se umístili borci se stejným ziskem hlasů. Zkušený brankář Tomáš Majzlan (35) si v kariéře prošel Kosořicemi, Benátkami či Kněžmostem, aby nakonec zakotvil v Bakově nad Jizerou. V úvodu sezony musel čelit kritice ze strany trenérů, kterým se výkony jeho, ani brankářského kolegy Loudy nepozdávaly. Na to však odpověděl nejlepším možným způsobem a vychytanou nulou v Lužci přispěl k prvnímu tříbodovému zisku Bakova v sezoně. To Radek Šelicha (40) nastupující za Sokol Klíčany si také v kariéře prošel mnoha kluby, dotáhl to ale až na tu nejvyšší úroveň. V nejvyšší soutěži si připsal 158 utkání, ve kterých vstřelil 19 branek - a to zejména v dresu Chmelu Blšany, zahrál si ale i za FK Teplice, Viktorii Plzeň či SK Kladno a okusil i německou nižší soutěž. Nyní válí v I.B třídě a jeho gól do sítě Kostelce znamenal tříbodový zisk pro jeho tým.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.