SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Velmi vyrovnaná utkání byla k vidění v 6. kole soutěže. Však také výraznějším rozdílem vyhrál jediný tým - Ovčáry v zápase s DBSK. Ostatní mače nabídly napínavou podívanou až do poslední minuty. Hned 5 týmů v tomto kole dokázalo udržet čisté konto.

Tomáš Majzlan (Bakov) - Po velké kritice do řad brankářů ze strany trenéra Bakova Maryšky konečně nula! Majzlana v zápase v Lužci několikrát podržela i branková konstrukce, trochu štěstí ale ke svému výkonu potřebuje každý brankář!

 

Martin Viskup (Ovčáry) - Udržená nula + vstřelený gól = jasná pozvánka do nejlepší jedenáctky kola!

 

Michal Kraus (Řepín) - Obdobný případ. Stoper Řepína prokázal dobrou orientaci ve vápně soupeře a vstřelil jedinou branku svého týmu v zápase, který nakonec skončil remízou 1:1.

 

Pavlo Zhukovskyy (Neratovice B) - Věkem stále ještě dorostenec na pozici stopera statečně odolával nájezdům exligistů v dresu Kosmonos. Jeho tým ale nakonec přeci jen inkasoval, a tak musel Pavlo ve svém prvním startu v sezoně skousnout prohru 0:1.

 

Jiří Čermák (Mělník) - Navrátilec do sestavy Mělníka se v sestavě svého týmu objevil poprvé v sezoně a hned z toho byla hodně nečekaná výhra na hřišti silného Slavoje Stará Boleslav.

 

Jan Kvapil (Bakov) - Záložník Bakova v průběhu prvního poločasu vstřelil úvodní branku utkání. A protože jeho tým udržel čisté konto, jednalo se také o branku vítěznou!

 

Karel Kozma (Kosmonosy) - Šťastný střelec Kosmonos, jehož gól znamenal tři body z velice těžkého zápasu v Byškovicích. Gól padl se štěstím po standardní situaci, ale i takové platí.

 

Jiří Žaba (Mělník) - Tradiční člen sestav kola v dresu Mělníka. Také tentokrát byl pro svůj tým platnou postavou, když vstřelil vedoucí gól svého týmu. Mělník nakonec dovedl zápas do vítězného konce.

 

Radek Šelicha (Klíčany) - Další exligista, který se prohání po trávnících I.B třídy sk. B. Jeho jediný gól zápasu vedl k vítězství Klíčan na půdě Kostelce.

 

Antonín Kiceluk (Pěčice) - Pěčice už po sérii nezdarů potřebovaly zabrat, a to se jim také podařilo. Střelecké trápení pěčických útočníků protrhl Kiceluk zvyšujícím gólem na 2:0 v průběhu druhé půle.

 

Jiří Szen (Byšice) - Člen útočné vozby Byšic, který se trefil podruhé v sezoně. Jeho vyrovnávací trefa znamenala zisk cenného bodu z horké půdy Řepína.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.