HISENSE Hráčem 22. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 13.04.2024

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dominik Žďánský

54%

Dominik Žďánský se svým Rakovníkem tuto sezónu zatím dominuje soutěži. Především na jaře se klubu zatím opravdu hodně daří, což značí nejen výsledky týmu, ale i předvedené souhry na hřišti. Žďánský, jako jeden z hlavních aktérů a článků sestavy, na jaře vstřelil svůj první gól hlavou za Rakovník a přidal i další, pro něj typičtější zásahy, které napomohly klubu z mnoha bodovým ziskům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Vopěnka 19%
3. Petr Hochman 16%


0

Čekali jsme. Počítali jsme hlas po hlasu. Je to tu.

V sestavě kola jste dostali na výběr z jedenácti hráčů, ze kterých jste zvolili jednoho, který získá ocenění hráče kola. Hlasů jste poslali opravdu mnoho a my již víme, kdo se nakonec umístil na vítězné pozici.

Hráčem tohoto kola I.A třídy skupiny A je…

Dominik Žďánský z klubu SK Rakovník!

Žďánský zažívá skvělý vstup do jarní části, ať už z hlediska gólového přínosu týmu, tak z hlediska celkového herního projevu. Jeho Rakovník je navíc v tabulce na průběžném prvním místě a snaží se si pozici udržet až do konce sezóny a postoupit tak do vyšší soutěže.

Ještě jednou velmi gratulujeme a posíláme hodně štěstí do dalších zápasů!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.