HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 13.04.2024

0

 Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

 Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Nerad, který byl jistě rád za výsledek svého celku proti Nelahozevsi. Při těsné výhře stál s klubem po celé trvání zápasu a byl tak u všeho podstatného. Obdržel jedinou branku a to z penalty, jinak za svá záda nepropustil vůbec nic. Velmi dobrý výkon.

Druhým členem sestavy je Vopěnka z Berouna, který byl u důležitého zápasu svého celku s Klecany. Proti soupeři zaznamenal jednu branku a skvělý výkon, kterým napomohl Berounu k tíženému bodovému zisku proti jen trochu hůře postavenému klubu.

Dalším článkem v sestavě je Čadek, hráč Rakovníka, který se svým klubem rozdílem pěti branek porazil nevyzpytatelný klub ze Slaného. Proti soupeři odehrál skvělý zápas a nasměroval svůj klub k důležité výhře v cestě za ltitulem, když vstřelil čtvrtý, potvrzující gól.

Dále tu máme hráče z Jinočan, Ambruse. Ten při nepředvídatelné porážce Příbrami s jeho celkem zaznamenal znamenitý výkon, když zvládl ubránit celou defenzívu Spartaku a pomohl tak Jinočanům k zatím zřejmě nejcennější výhře sezóny.

Pojďme se podívat na další hráče. Pecinovský se svým Vestcem opět naplno bodoval, konkrétně proti Kladnu. Záložník se proti soupeři trefil, převedl skvělý výkon a nasměroval tak svůj celek k výhře, protože jeho penaltový zásah se ve výsledku ukázal jako rozhodující.

Novák ze Sedlce-Prčic ukázal výborný herní projev v zápase proti Nelahozevsi. Předvedl opravdu ukázkový, všestranný výkon, kterým nasměroval klub k velmi důležité výhře v cestě tabulkou. Jeho gól se ukázal jako decisivní, protože právě díky němu dosáhl klub na bodový zisk.

Vostracký z Jinočan byl u výhry svého klubu proti mírnému favoritovi z rozjeté Příbrami. Postaral se o velmi nadstandartní výkon a i díky němu skolily Jinočany nejlepší tým dosavadního segmentu jarní části.

Dále tu máme dalšího hráče z Jinočan, Sedláčka, který svým téměř dokonalým výkonem také napomohl k výhře proti Příbrami, která tak ztratila první jarní body. Zapsal gól a všestranný herní projev.

Hrdinou se stal Hochman z druhých Tuchoměřic, jehož vítězný gól zápasu zajistil klubu důležité body v cestě za titulem. Opět na hřišti ukázal kvalitu a pečlivost. Pro Hochmana to znamená hodně, co to ale znamená pro samotné Tuchoměřice?

Žďánský, hráč Rakovníka, vstřelil hned dva góly proti Slanému. I díky němu dosáhl klub na tři body, které ho přibližují ještě blíže k vysněnému titulu. Velmi nadstandartní, všestranný výkon stabilní silné složky bodově nejlepšího klubu soutěže.

Posledním členem naší sestavy kola je Kučera z Jíloviště, který předvedl proti favorizovaným Kralupům velmi nadstandartní výkon. Jeho vyrovnávací gól ze závěru zápasu navíc zajistil klubu důležitý bod do tabulky.

 

Fotogalerie: FB - FK Jinočany




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.04.2024 22:54 do 17.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.