Hráčem 11. kola, Okresní přebor Rakovník, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Adam Špička

34%

Dvaadvacetiletý Adam Špička se může pyšnit titulem vítěze jedenácté jedenáctky okresního přeboru. Zavidovský středopolař zabodoval v sobotu v Lužné, kde vsítil dva góly. To se mu moc často nestává, za podzim se trefil dohromady čtyřikrát. Adam je velmi spjatý s týmem Tatranu Rakovník, kde nejen, že hrál, ale také se věnoval mládeži. Jeho současné působení v Zavidově sklízí docela úspěch. Nejednou byl Adam v sestavě kola. V pátek se můžete těšit na rozhovor s ním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Rostislav Hertl 29%
3. Jan Sláma 7%


0

Adam za sebou nechal Rostislava Hertla, který v roli hrajícího trenéra odehrál celé utkání proti Olešné. Jeho tým zvítězil 5:0, což je celkem jednoznačné. Přesně tak to vypadalo i na hřišti a Rosťa rozdával jeden balon za druhým... Třetí místo patří dalšímu střeďákovi. Právě tento posta mají všichni tři společný. Honza Sláma podává vyrovnané výkony již pár sezon, nejinak je tomu na podzim. Většinou to bývá on, kdo z týmu Hředel vyniká, i když dal "jen" tři góly.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.