Hráčem 12. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Voštiar

36%

Vítězství putuje už podruhé za sebou do Záryb - tentokrát zásluhou útočníka Petra Voštiara (28), který podal vynikající výkon v derby na hřišti Slavoje Stará Boleslav. Odchovanec pražského ABC Braník, který se do Záryb dostal přes ČAFC Praha a Dobřejovice, si ve víkendovém zápase připsal jeden zásah a pomohl tak svému týmu k posunu na skvělé 5. místo v tabulce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Hájek 25%
3. Ondřej Siřínek 23%


0

Po třech kolech mohl opět zopakovat své vítězství v anketě Petr Hájek (28) z Klíčan. I tentokrát nasbíral vysoký počet hlasů, na vítězství to ale nestačilo. Na hráče, který si v dresu Loko Vltavín zahrál druhou ligu a v minulém kole zatížil hattrickem konto Byšic, zbylo druhé místo. Třetí pozici pak obsadil Ondřej Siřínek (19) z Kosmonos jen s nepatrnou ztrátou. Hráč, který začínal v mládežnických strukturách FK Mladá Boleslav a zároveň působí jako redaktor našeho portálu pro Okresní přebor Mladá Boleslav, se blýskl hattrickem na půdě FC Mělník.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.