SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Žádná remíza a spousta gólů - to je menu, které naservírovali hráči nám, fanouškům, ve 12. kole I.B třídy sk. B. Kromě toho byly k vidění vyhecované záchranářské souboje, Polabské derby i fotbalový koncert v podání Klíčan. Další lítý boj nám hráči jistě nabídnou v diváckém hlasování, které právě startuje...

Kamil Polman (Labský Kostelec) - Příliš práce sice stálice v brance Kostelce neměla, i přesto je ale nula v důležitém zápase velmi cenná.

 

Lukáš Bláha (Bakov nad Jizerou) - Nestárnoucí levý obránce svým milimetrově přesným přímým kopem rozhodl zápas v Dolním Bousově.

 

Pavel Schufler (Kosmonosy) - První zápas po dlouhé pauze způsobené zraněním kolene se stoperovi Kosmonos vydařil náramně. Z Mělníka si veze výhru 0:4.

 

Radek Pechar (Ovčáry) - I šťastný gól je gól. Obránce Ovčár se v zápase proti rezervě Neratovic trefil trochu ve stylu Davida Lafaty - míč se od něj zkrátka odrazil.

 

Petr Hájek (Klíčany) - Po krátké pauze návrat do sestavy kola. Hattrick do sítě Byšic je k tomu legitimní pozvánkou.

 

Daniel Krulich (Záryby) - Další stálice v naší ideální sestavě. Motor zálohy Záryb se nezasekl ani v derby a vstřelil nádherný gól z přímého kopu.

 

Miroslav Hubač (Pěčice) - Pěčice sehrály proti Řepínu velmi dobrý zápas, kterému chyběla jen lepší koncovka. S tou si ale kapitán týmu poradil - sám gól vstřelil a na jeden i nahrál.

 

Milan Mlynka (Bakov nad Jizerou) - Dnes by se více hodilo rozestavení 3-3-4. Tím ale náš systém nedisponuje, a tak zařazujeme dvougólového střelce Mlynku na kraj záložní řady.

 

Ondřej Siřínek (Kosmonosy) - Oficiální zápis o utkání mu branku nepřiznal, my o ní ale víme a hlasíme do světa: Ondřej Siřínek vstřelil hattrick do sítě Mělníka!

 

Petr Voštiar (Záryby) - Výborný výkon tohoto útočníka stačil na jeden vstřelený gól. Při lepší koncovce ale nemuselo zůstat jen u něj...

 

Tomáš Novák (Labský Kostelec) - Perlička na závěr - hráč, který kvůli vytížení nestíhá zápasy přijel pomoci na druhý poločas zápasu proti Lužci. Naskočil do hry v 65. minutě a bilance 1+1 hovoří za vše.

 

Tak neváhejte hlasovat. Máme tu spoustu hráčů, kteří si vaše hlasy zaslouží!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.