Hráčem 13. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Filip Beran

27%

Po Martinu Lukešovi má Sokol Pěčice dalšího vítěze v anketě o nejlepšího hráče kola. Tentokrát fanoušky zaujal svým výkonem Filip Beran (22), který ve svém současném klubu hostuje ze Sedmihorek. Stejně jako mnoho jeho současných spoluhráčů si prošel mládeží FK Mladá Boleslav a možná právě tam nabral potřebné zkušenosti, které teď zúročil dvěma brankami do sítě Byšic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Tauchman 17%
3. Jakub Jiskra 17%


0

Na druhém místě skončili dva hráči se stejným počtem hlasů. Martin Tauchman (36) z Lužce nad Vltavou prožil nepovedený podzim, po kterém je jeho tým na posledním místě tabulky. Náladu si mohl spravit až v posledním kole, kdy jeho tým překvapivě obral o bod favorita z Ovčár a on sám k tomu přispěl gólem i asistencí. Druhým oceněným je pak Jakub Jiskra (27) z Řepína - tedy hráč, na jehož jméno v kolonce střelců už jsme zvyklí. Tentokrát vsítil kmenový hráč FC Mělník dvě branky do sítě Labského Kostelce ve velmi důležitém záchranářském souboji.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.