Hráčem 13. kola, Okresní přebor Plzeň - Jih, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Frank

47%

Hráč z týmu TJ Předenice, který ovládl naši anketu se 47% hlasů. Václav se v sobotním utkání posunul z kraje zálohy na post předstopera a bylo vidět, že mu změna pozice vůbec nevadila. Ná svůj nový post si rychle zvykl a v zápase proti Nepomuku patřil k nejlepším hráčům zápasu. Bohužel ale jeho výkon k zisku bodů nestačil a hosté prohráli na hřišti Nepomuku 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Fiala 37%
3. Daniel Malý 4%


0

Martin Fiala se umístil na druhém místě a od vás získal 37% hlasů. Obránce týmu TJ Sokol Kasejovice, který byl v sobotním zápase vyhlášen nejlepším hráčem Kasejovic. Svůj tým podporoval z obrany hodně do útoku, ale na zisk bodů to v zápase proti Radkovicím nestačilo.

 

Daniel Malý - obsadil třetí příčku, na kterou mu stačily 4% hlasů. Daniel hraje v týmu TJ Družstevník Vstiš. Nejvíce jej můžete vidět na postu středního záložníka, ze kterého dal v sobotním zápase i dva góly, které ho posunily až na třetí místo naší jedenáctky kola.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.