SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Poslední kolo podzimní části okresního přeboru je za námi a než přijde zimní přestávka, tak budete mít ještě možnost hlasovat o nejlepšího hráče třináctého kola. Hlasování bude jako vždy do středečního poledne, tak na nic nečekejte a podpořte svými hlasy Vašeho favorita.

Pavel Wallenfels – Brankář týmu FK Nepomuk B, který vychytal svými obětavými zákroky výhru svého týmu v posledním kole 3:2 proti Předenicím. Při jednom ze zákroků vložil do prudké střely svůj obličej a střelu hostujícího hráče tek zlikvidoval. Za svůj výkon v zápase si vysloužil místo v naší jedenáctce.

 

Michal Viktora – Stoper rovněž z týmu FK Nepomuk B, který se také podílel na výhře svého týmu proti Předenicím. A svým skvělým výkonem patřil v zápase k nejlepším hráčům. Skvěle rozděloval míče a dirigoval obranou řadu svého týmu.

 

Martin Fiala -  Obránce z týmu TJ Sokol Kasejovice, byl vyhlášen nejlepším hráčem svého týmu. Předvedl v zápase s Radkovicemi skvělý výkon a z obrané řady hodně pomáhal svému týmu ve hře dopředu.

 

Aleš Zdvořáček -  Hráč z týmu TJ Sokol Blovice. Celý podzim předváděl na stoperovi vyrovnané výkony a patřil k nejlepším hráčům svého týmu a tomu bylo i v sobotním zápase proti Chlumčanům. Bohužel pro jeho tým se trápila útočná řada a zápas jen remizovali.

 

Tomáš Vacek – Kapitán týmu TJ Chotěšov A, který zezadu dirigoval hru svého týmu a stejně jako celý podzim patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Jeho tým pod jeho taktovkou znovu neprohrál v základní hrací době a prodlužují tak svou neporazitelnost.

 

Václav Frank – Hráč z týmu TJ Předenice, který většinu podzimu nastupoval na kraji zálohy, ale v sobotním zápase byl posunut na post předstopera čističe a díky skvělému výkonu si vysloužil účast v naší jedenáctce.

 

Kamil Šelep -  Hráč týmu TJ Sparta Radkovice, který předvedl v zápase s Kasejovicemi skvělý výkon, který okořenil dvěma góly a postaral se tak o vítězství svého týmu 2:1.

 

Daniel Malý – Hráč týmu TJ Družstevník Vstiš. Střední záložník, který tvoří hru Vstiše se v zápase proti Letinám dvakrát střelecky prosadil a patřil k nejlepším hráčům zápasu. Jeho tým díky jeho trefám a krásným nahrávkám zvítězil 5:0.

 

Michal Brožík – Útočník z týmu TJ Dobřany, který se dokázal proti poslednímu Dvorci jako jediný prosadit a svými dvěma góly pomohl svému týmu k vítězství 2:0.

 

Tomáš Kutka – Útočník, který střílí za tým TJ Sokol Lužany, se jako jediný ze svého týmu dokázal prosadit a svými dvěma góly poslal svůj tým do slibného náskoku, ten si však domácí hráči nedokázali uhlídat a na konci zápasu dostali dva góly. Tomáš ale patřil k nejlepším hráčů a díky svému výkonu a gólům jeho tým doma neprohrál.

 

 

Michal Zíka – Útočník z týmu TJ Keramika Chlumčany B, sice gól v sobotním zápase nedal, ale díky svému výbornému výkonu byl vyhlášen jako nejlepší hráč svého týmu a výrazně se podílel na zisku dvou bodů na hřišti Blovic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.