Hráčem 17. kola, Okresní přebor Rychnov, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Kotyza

50%

Vamberecký útočník Ondřej Kotyza naskočil do utkání s Lukavicí v 63. minutě, v níž nahradil zkušeného matadora Davida Hamerského. Baník v tu chvíli vedl nad vedoucím celkem tabulky 1:0 a snažil se hájit tenký náskok. Osmnáctiletý snajpr však po šesti minutách na hřišti ukázal, jak je platný, a vsítil za Brandejsova záda pojišťuící gól. Vamberk průběžné vedení 2:0 udržel a získal plné tři body. Díky nim se vyšvihl do čela okresního přeboru, kde vystřídal právě svého sobotního protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Adam Krejčí 21%
3. David Rešl 20%


0

Sedmnáctá zastávka na přeborových fotbalových trávnících přinesla o minulém víkendu řadu překapivých i očekávaných výsledků. Nikdo rozhodně nečekal, že Deštné prohraje v Javornice rozdílem čtyř branek. Ani hladký průběh utkání Vamberka s Lukavicí, který skončil 2:0 ve prospěch domácích by tipoval málokdo. Body  naopak znovu získala Slatina, jež se odrazila od posledního místa. Přestože Voděrady tentokrát prohrály až na penalty, po 17. kole uzavírají tabulku soutěže. Podle hlasování fanoušků byl na zeleném trávniků nejvíc vidět Ondřej Kotyza z vambereckého Baníku. Za ním skončili javornický Adam Krejčí a lhotecký kapitán David Rešl.

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.