SESTAVA KOLA - 17.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

V zápasech 17. kola se dařilo především domácím celkům, které zvítězily v pěti ze sedmi hraných utkání. Šlágr víkendu mezi Vamberkem a Lukavicí opanoval Baník, vedle podzimního půlmistra zaváhalo také Deštné. Znovu naopak bodovala Slatina, která se pomalu hrabe ze dna. Kolo bylo bohaté nejen na zajímavé výsledky, ale také na branky. Těch sice padlo méně než v předchozí době, přesto si diváci mohli vychutnat jejich poměrně slušnou porci. 

Obraně Rokytnice v zápase s Voděrady dominoval brankář Martin Cit. Po celý zápas udržel čisté konto, v penaltovém rozstřelu pak zneškodnil dva pokusy hostí a sám vsítil vítězný gól.

K vysoké výhře 5:0 nad Českým Meziříčím dovedl v důležitém souboji o záchranu Žďárské jejich kapitán Petr Rydrych. Po celý zápas pracoval s přehledem v obraně a a pomohl zneškodnit každý útočný pokus hostí. 

Častolovický obránce Zdeněk Novák vykřesal proti Lhotě naději v podobě kontaktního gólu na 1:2. Odstartoval tak obrat hostí, kteří nakonec zvítězili po pokutových kopech. 

O překvapivě vysokou výhru nad Deštným se zasloužil také obránce Daniel Suk. Obranné řady Javornice totiž soupeři nedovolily ani jednou skórovat. 

Michal Blažej v dresu Přepych proti Petrovicím znovu ukázal, že v jeho žilách koluje pravá střelecká krev, a pomohl setnout soupeře jednou brankou. Zaznamenal tak svou čtrnáctou trefu v sezoně.

Kapitán Kostelecké Lhoty předvedl znovu spolehlivý výkon, který korunoval úvodním gólem zápasu v 9. minutě. Do tabulky střelců si sice připsal dvanáctý zásah, Lhota ale nakonec prohrála na penalty. 

Slatinský vzestup tabulkou znovu režíroval Jiří Hrabák, jenž po dvou gólech do sítě Meziříčí a jednozápasové odmlce vsítil jedinou brankou svého mužstva. To pak zvítězilo s Křivicemi na penalty.

Šlágr kola mezi Vamberkem a Lukavicí patřil především Michalu Šromovi, který se postaral v 46. minutě o vedoucí branku svého celku. Inkasovaný gól podzimního mistra nalomil, do konce zápasu už se nedokázal vzpamatovat a inkasoval ještě další branku. 

Vamberecký útočník Ondřej Kotyza zvyšoval v zápase proti Lukavico na 2:0. Osmáctiletý snajpr pojistil vedení Baníku, a to po pouhých šesti minutách na hrací ploše. 

V duelu mezi Žďárem a Českým Meziříčim zasadil hostům velice důležitý úder už v 5. minutě útočník Bohuslav Kolář, jenž tak položil základy vítězství 5:0. 

Výhru ve střetnutí Javornice s Rokytnicí dirigioval domácí Adam Krejčí, který v rozmezí 74. a 75. minuty vsítil dvě branky. První trefa znamenal pojistné vedení 2:0, druhá průběžný výsledek navýšila na rozdíl tří branek. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 13:01 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.