HISENSE Hráčem 19. kola, Okresní přebor , se stává...

Datum kola: 23.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Bohdan Hecl

42%

Čtyřicetiosmiletá legenda šumpeského fotbalu. Většinu kariéry strávil v Šumperku, kde působil od přípravky až do mužů. V mužích patřil mezi největší opory tamního týmu, během své kariéry nasázel spoustu branek. Od čtyřiadvaceti působil sedm sezón v nižších soutěžích v Rakousku. Následně se vrátil do šumperského A-týmu, kde s týmem téměř postoupili do MSFL. Ve 35 letech ukončil kariéru, z důvodu zdravotních problémů, vinou zničení kyčelního kloubu a již kvůli bolestem a pohybovému omezení nemohl dále pokračovat. Od svých 31 let, začal s trénováním mládeže v Šumperku, kde postupně vystřídal všechny mládežnické kategorie a i mužský tým. Aktuálně trénuje šumperský tým U17 hrající MSDL. V letošní sezóně zaznamenal velký návrat na fotbalové trávníky, když ho vyhecovali jeho svěřenci a nastoupil tak již ve třetím utkání rezervy Šumperku. Pokud mu to zdraví umožní, rád odehraje ještě pár zápasů. Jeho přáním bylo si ještě alespoň jednou obléct dres v oficiálním zápase, a to se daří. V posledním zápase proti Palonínu, dokázal nastřílet hattrick během 11 minut a ukázal, že to stále ještě nazapomněl .To mu vyneslo nominaci do sestavy kola, a následně byl v hlasování zvolen hráčem kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Hobler 18%
3. Martin Jílek 17%


0

Zápasy 19. kola jsou za námi. V jedenáctce kola jste hlasovali pro hráče kola. Vítězem se stává hráč FK Šumperk "B", Bohdan Hecl. Na druhém místě je Jíří Hobler, tým TJ Sokol Leština. A na třetím místě brankář béčka Zábřehu, Martin Jílek. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.