Mikuláš Borkovec

Reportáž

Ve Štokách se soupeři rozešli smírem


Zápas dvou poločasů byl k vidění na hřišti domácích Štoků, kdy v první půli byli aktivnější hráči Černíče a v jeho závěru toho dokázali také využít. Do druhé půle se začali domácí hnát více za alespoň vyrovnáním a svého soupeře přehráli. Nakonec si ze zápasu bod také odnesli.


Reportáž

Košetice na závěr sezóny padly v Černíči, když jim všechny góly vstřelil domácí matador Lovětínský


Hosté, kteří si svůj postup do I.A třídy zajistili už s předstihem, nakonec svůj rozlučkový zápas s touto soutěží nezvládli a připsali si porážku na půdě Černíče. Za domácí si svými pěti vstřelenými góly v tomto zápase zajistil prvenství v tabulce střelců Dušan Lovětínský.


Reportáž

Lovětínský režíroval kanonádu Černíče.


Domácí potvrdili, že jsou na svém hřišti pánem a Budíkovu vstřelili pět branek, kdy za všemi byla jejich ikona, Dušan Lovětínský. Budíkov tak po minulém osmi gólovém přídělu, který nadělil rezervě Pacova, tentokrát odjel s prázdnou.


Reportáž

Rezerva Pacova se i nadále trápí


Béčku Pacova se na jaře vůbec nedaří a připsalo si třetí porážku v řadě. Po těchto ztrátách se ocitlo na posledním místě tabulky a pokud se nezvedne, mělo by se začít bát sestupu o třídu níže.


Reportáž

Mírovka podruhé na jaře prohrála


Trochu překvapivě, úvodní lídr podzimní části z Mírovky, se nemůže v jarní části najít. Po druhém zápase nemá ani bod, když se o to tentokrát postaral na domácím hřišti tým Černíče.