Tereza Hájková

Kontakty:

Reportáž

Trpísty přehrály Planou a získaly tři body


Výsledek sice není úplně přesvědčivý, ale ve skutečnosti si Trpísty v těžkém utkání vedly skvěle a měly po celou dobu navrch, jen je dlouho zrazovala koncovka. Přesto se nedá říci, že by byla Planá bez šance, a tak patří velké díky za první body i brankáři Marcelovi, který udržel čisté konto a pomohl tak Sokolu k těsné výhře 1:0. Sokol lačnil po prvních bodech ale určitě daleko více, a také si je i více zasloužil. A díky nim se nyní také v tabulce dotáhl až na Planou, na níž ztráci už jen bod a společně nyní mohou přemýšlet, jak se dostat ještě výše. 


Reportáž

Zetor veze dva body z Trpíst


Jedno z nejzajmavějších utkání kola nakonec skončilo nejnapínavějším scénářem, jakým jen mohlo. Zápas Trpíst a Tisové dokráčel až k penaltovému rozstřelu, ve kterém se domácí Sokol musel už poněkolikáté v sezóně před souepřem sklonit. Trpísty byly v utkání moná o neco lepší a hosty musel podržet hlavně brankář, přesto to k bodovému zisku stačilo. Zetor veze z horké půdy dva cenné body a v tabulce se osamostatňuje na druhé příčce. Trpísty poskočily na sedmé místo, ale na druhou Tisovou ztrácí jen pět bodů. 


Reportáž

Kladruby ovládly zápas plný penalt za tři body


Kladruby dokázaly vyhrát zápas, který v podstatě rozhodovaly penalty, ale bez penaltového rozstřelu. V utkání se jich během devadesáti minut totiž kopalo hned pět a všechny byly využity. Zatímco domácí ale měli k dispozici hned čtyři, hosté pouze jednu, což rozhodlo. Kaldruby tak nakonec v jinak opticky vyrovnaném utkání porazily Trpísty v poměru 8:3. Předpovědi o velké přestřelce byly naplněny. Domácí tak po souboji o pozici poskočí před Trpísty a Zadní Chodov, Trpísty naopak prvděpodobně přijdou o pozici v prnví pětici.


Reportáž

První výhra a první body pro Kšice, Trpísty nečekaně zaváhaly


Kšice už začal pomalu každý odepisovat tím spíše, když se na jejich půdu chystal jasný favorit z Trpíst. Tentokrát se ale Kšice na souepře dokázaly připravit daleko lépe a od začtku bylo jasné, že dnes se o body budou chtít stoprocentně porvat. Trpísty to neměly vůbec snadné. V utkání sice třikrát vedly, ale ani jednou nedokázali své vedení podpořit odskočením a Kčicím se vždy podařilo vyrovnat. Nakonec z toho byla remíza 3:3, který zajišťovala Kšicím prvn bod v sezóně. Kšice ale nakonec uspěly také v napínavé penaltové přetahované a nakoenc zvítězily. První dva body jsou doma, přesto patří Sokolu stále poslední místo.


Reportáž

Trpísty přejely Lázně a jsou zpět v TOP5


Jeden z nejatraktivnějších zápasů kola, který měl být zajímavou a vyrovnanou podívanou měl nakonec jednoznačného vítěze. Trpísty celý zápas doslova ovládly a nakonec zvítězily hladce v poměru 5:0. Závěr zápasu byl poněkud vyhrocenější a sudí dokonce musel udělit jednomu z hostujících hráčů červenou kartu po ukončení zápasu. To ale na výsledku nic neměnilo. Pro Trpísty to tak znamená návrat mezi největší elitu soutěže do TOP5 a pro Lázně další nečekanou porážku a pád až na osmé místo.


Reportáž

Trpísty si poradily s Lesnou


Trpísty si prožily skvělý vstup do utkání a hned zkraej souepři odskočili na rozdíl dvou branek. Pak se ale začala více do útoku tlačt také Lesná a pdařilo se jí vyrovnat. V utkání jí však vůbec nepodržel vlastní brankář, který hodně chyboval a dovolil Trpístům vedruhé půli opět odskočit. Tuto ztrátu už hosté nedohnali. Trpísty tak berou tři body a posouvají se společně s dalšími pěti týmy se šesti body na druhé místo. Skŕe je ale posouvá až na msíto čtvrté. To Lesná je společně s Kšicemi, které ale ještě nedohrály, zatím jediný tým, který pokaždé prohrál. Na kóre je dvanáctá a při případném bodovém zisku Kšic klesne na samé dno.


Reportáž

Šlágr kola ještě více napověděl o titulu, zamotává se to však v souboji o druhé místo, Stříbro smetlo Trpísty


Jestli jste někdo čekal v souboji prvního s druhým vyrovnanou a napínavou podívanou, tak jste se hodně zmýlili. Stříbro totiž nehodlalo nic podcenit a potvrdilo, že o titulu hodlá rozhodnout, co nejdříve. Po výhře 5:1 proti Trpístům by se mu to tak mohlo podařit klidně už v příštím kole, kdyby ho však zrovna nečkal volný víkend namísto utkání s Kokašicemi. Naděje na to ale teoreticky ještě je, musely by ale prohrát všechny čtyři týmy v pořadí za ním. To je ale velmi nepravděpodobné, a tak se zdá, že si Baník ještě bude muse přeci jen počkat minimálně ještě ob týden. Za Baníkem je to ale ještě stále neuvěřitelně vyrovnané a šanci na ukořistění druhé postupové příčky má teoreticky ještě devět týmů. Pravděpodobně to ale vše zůstane mezi Halží, Trpístami a Konstantinovými Lázněmi. Jedno je ale jisté, bude to ještě velmi zajímavý boj a je téměř jisté, že se definitivně rozhodne až v posledním kole.


Reportáž

Přestřelku v Trpístech dirigoval Tkáč, Lesná bere vše


Zpočátku to na žádný gólový galavečer nevypadalo, po první půli vedla Lesná 1:2 a zdálo se, že se bude za vyrovnaného tempa pokračovat. Jenomže ve druhé půli začal úřadovat Tkáč z Lesné, jehož tempu nestačila celá domácí jedenáctka sekundovat a nepomohli jí k tomu ani dvě využité penalty. Tkáč totiž skóroval během druhé půle pětkrát, a zařídil tak týmu vítězství. I přes menší zaváhání ale Trpístským stále patří druhé místo, a tak budou doufat, že se rychle z nepovedeného výkonu oklepou a dokáží si postupovou příčku udržet.


Reportáž

Trpísty opět vyrovnávají Halži, boj o postup nevzdávají a do hry se vrací drtivou porážkou Brodu


Zatímco na prvním místě se tabulka už pomalu formuje a je velmi pravděpodobné, že si pro titul dokráčí suverénní Stříbro, které na jaře všem odskočilo, v souboji o druhé místo je to stále neuvěřitelně vyrovnané. Čechie o víkendu zaváhala a dala šanci Trpístům a Lázním, Lázně jí sice nevyužily, ale Trpísty ano a dokonale. Sokol totiž nedal nejmenší šanci poslednímu týmu tabulky a zaslouženě zvítězil v poměru 9:0. Pětkrát se trefil Wintrle, tříkrát René Táborek a jednou Táborek Robin. Brod se nezmohl vůbec na nic a ostudně pedl bez jediného vsítění. Trpísty se tak v tabulce na Halži dotáhly a od postupové příčky je dělí už jen horší skóre.