Kateřina Jaššová

Reportáž

FOTO: Janov deklasoval Slabce sedmi góly


V roli favorita nastupoval Janov do domácího zápase se Slabcemi. Domácí Sokol od začátku utkání diktoval tempo hry a byl nebezpečnější. Svou útočnou snahu přeměnil v góly, na které našli hosté pouze jednu odpověď a to bylo málo.


Reportáž

FOTO: Janov ubránil Dušičku a v Čisté zvítězil


Těžký zápas před sebou měl Janov, který zavítal na půdu Čisté. Domácí spoléhali na kanonýra Dušičku, kterého ale janovští strážci doslova vygumovali a eliminovali tak největší hrozbu soupeře. Čistá se gólově neprosadila, Sokol hrál svou hru, která se mu dařila a zcela zaslouženě tak ovládl druhý nejsledovanější zápas kola.


Reportáž

Janov po debaklu v Pavlíkově přerušil vítěznou sérii Kroučové


Kroučová dlouho nebodovala, ale poté získala šňůru tří vítězných zápasů v řadě. Janov chtěl odčinit debakl s Pavlíkovem, ale na domácí půdě ho nečekalo vůbec nic lehkého. To se potvrdilo, když šli hosté do vedení. Domácí ale nepřipustili překvapení, zápas otočili a pavlíkovskou nadílku odčinili.


Reportáž

FOTO: První těžší prověrku Pavlíkov zvládl


Janov byl prvním zvučnějším soupeřem, se kterým dosud stoprocentní Pavlíkov změřil síly. Hostující Sokol zaskočil domácí pěknou střelou v úvodu zápasu. Své vedení ale neudržel, pavlíkovští hráči zabrali a zápas dotáhli do vítězného konce s vysokým rozdílem.


Reportáž

FOTO: Janov si proti Petrohradu zastřílel


V roli favorita nastoupil Janov do domácího utkání s Petrohradem. Hostujícímu celku se v této sezóně příliš nedaří a na půdě jednoho z aspirantů na postup do vyšší soutěže ho čekal o to těžší boj, když neměl k dispozici žádného hráče na střídání. Výsledek hovoří za vše.


Reportáž

FOTO: Chrášťany jen těsně padly doma s Janovem


Vzájemné souboje Chrášťan s Janovem vždy stojí za to. Nejinak tomu bylo i teď, kdy Slavoj přivítal Sokol na své půdě. Zajímavé utkání nakonec skončilo těsným vítězstvím hostujícího celku. Domácí mohli litovat neproměněných šancí, body byly blízko.


Reportáž

Janov si zastřílel, oslabený Šanov neměl šanci


I když nastoupil Šanov v jedenácti lidech bez možnosti střídání, dohrával nakonec bez jednoho zraněného a jednoho vyloučeného. Janov si sice v tomto zápase zastřílel a připsal si snadné vítězství, před hostujícím celkem ale je třeba smeknout, že zápas dohrál až do konce a ve dvojité početní nevýhodě se dokázal hned třikrát prosadit.


Reportáž

FOTO: Sýkořice odolávala, Janov rozhodl až v závěru


Fotbalisté Janova zajížděli v rámci třetího kola do vzdálené Sýkořice. Domácí chtěli využít výhodu domácího prostředí a dlouhé cesty svého soka. Málem se jí to povedlo, ale to by nesměl v závěru rozhodnout Konvalinka o těsném vítězství.


Reportáž

FOTO: Janov proti Kolešovicím táhla ofenizivní esa


Kolešovice se v úvodním kole postaraly o překvapení, když v závěru utkání dokonaly obrat ve Mšeckých Žehrovicích. I tenhle fakt musel být pro Janov velkým vyrováním. Domácí Sokol se ale ničeho nezalekl, k zápasu přistoupil tím nejlepším možným způsobem a soupeře vyprovodil sedmi góly.


Reportáž

FOTO: Oráčov se o překvapení s Janovem nepostaral


Janov v roli favorita zajížděl do Oráčova. Domácí celek se musel vypořádat s odchodem Tomáše Sejpky, jehož góly budou týmu chybět. To se ukázalo i v tomto zápase. Oráčov nabídl soupeři dvě penalty a jelikož hosté obě využili a k ním přidali další dva góly, museli domácí všechny body odevzdat.


Reportáž

FOTO: Štefl zaznamenal hattrick, Čistá dostala v Janově šestku


Janov proti Čisté potvrdil roli favorita a s klidem zvítězil. Rychlou vedoucí branku vsítil kapitán Melč, na kterou navázal hattrickem Štefl. Čistá zásluhou Plincnera korigovala, ale to bylo od hostí vše. Mezi střelce se zapsal ještě dvakrát Konvalinka, který dokonal čistecký debakl.