Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 13:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov si zastřílel, oslabený Šanov neměl šanci


Branky


10. F. Houda , 25. J. Kail , 39. J. Melč (p.) , 60. R. Konvalinka , 75. A. Alijevič , 78. M. Bradáč , 81. M. Bradáč , 87. M. Bradáč - 64. J. Sýkora , 65. D. Krýl , 83. L. Hamouz
12

I když nastoupil Šanov v jedenácti lidech bez možnosti střídání, dohrával nakonec bez jednoho zraněného a jednoho vyloučeného. Janov si sice v tomto zápase zastřílel a připsal si snadné vítězství, před hostujícím celkem ale je třeba smeknout, že zápas dohrál až do konce a ve dvojité početní nevýhodě se dokázal hned třikrát prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidné vedení Janova

Janov vstoupil do utkání v roli favorita, což od úvodní minuty potvrzoval. Velkým plusem pro domácí byla i početná střídačka, Šanov se musel spokojit pouze s jedenácti na hřišti. Úvod patřil Sokolu. V 10. minutě M. Bradáč našel přesnou nahrávkou Houdu a mladíček v domácím drese se nemýlil - 1:0. U druhé branky byl také Houda, to když naservíroval Kailovi míč před prázdnou branku - 2:0. Klidné poločasové vedení završil po nedovoleném zákroku na M. Bradáče z pokutového kopu Melč - 3:0.

 

 

Důstojné šanovské dohrání

Ve druhém poločase se čekalo na gól do 60. minuty. Konvalinka šel sám na Bělohradského, udělal mu kličku a zakončoval do odkryté svatyně - 4:0. Se Šanovem to nevypadalo vůbec dobře. Ze hry musel kvůli zdravotnímu stavu odstoupit Sklenička a po chvilce přišlo vyloučení kapitána Komárka. Jediným cílem tak bylo důstojně dohrát zápas. Janov se s dvojitou početní nevýhodou soupeře nechal až moc uspat a bral zápas jako hotový.

 

Málokdo by měl za tohoto stavu a omezeným počtem hráčů chuť hrát. Šanovští se ale semkli a do zbytku zápasu se postavili čelem. A byli za to po zásluze odměněni. Z přímého kopu se trefil pěkně Jonáš Sýkora - 4:1. Hned poté šel sám na P. Dohnala mladík Krýzl, janovského brankáře překonal a bylo zaděláno na drama - 4:2. Domácí dostali dosti silnou facku na to, aby se probrali a vrátili se do zápasu.

 

V 75. minutě Janov definitivně rozhodl. Kail napřáhl zpoza vápna a jeho střelu Bělohradský vyrazil. Pro Šanov ale bohužel do míst, kde stál Alijevič, který měl snadnou úlohu - 5:2. Krátce poté vysunul Bečirovič do samostatného nájezdu M. Bradáče, který si připsal svůj první zásah - 6:2. A byl to znovu M. Bradáč, kterého jakoby první vstřelená branka nakopla. Tentokrát janovského rychlíka vyslal do samostatného úniku Kail - 7:2. Šanov nezabalil zbraně a snažil se zápas dohrát na úrovni. Další čestná branka byla z kopačky L. Hamouze, který proměnil také samostatný nájezd - 7:3. Poslední slovo si vzal znovu M. Bradáč, kterého vyslal Bečirovič - 8:3.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Šanov k nám přijel dost oslabený, což byla trošku škoda pro zápas. I přesto, že jich bylo už od začátku málo, navíc došlo k vyloučení dalšího hráče, tak si zaslouží uznání, že hrál až dokonce. My se budeme soustředit na další zápas proti Chrášťanům, se kterými se nám dlouhodobě nedaří a Šanovu přeji hodně štěstí do dalších zápasů.

TJ Šanov
Jonáš Sýkora, útočník: Do Janova jsme jeli v počtu, že jsme ani nevěděli, jestli nás bude dost na základní sestavu, ale nakonec jsme se sešli alespoň v jedenácti. Do sestavy nastoupil i Pavel Hamouz, který fotbal deset let nehrál a za to si zaslouží pochvalu a uznání, převedl solidní výkon. Na to, že jsme byli v hodně slepené sestavě, se třemi zraněnými hráči, kteří prostě museli nastoupit, tak i přesto jsme podali poměrně dobrý a bojovný výkon. Bohužel v 60. minutě musel Dan Sklenička odstoupit, protože ho zranění nepustilo dál a pak přišlo i vyloučení. Takže jsme dohrávali zápas v osmi, ale i tak jsme dokázali dát ještě dva góly. Myslím, že jsme si ten zápas užili a hráli jsme, co jsme mohli. Janovu gratulujeme.



Sestavy


Sokol Janov
P. Dohnal [-] - M. Amler [-] - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] , J. Linc [-] (58. J. Koukal [-] ) , J. Kail [-] , J. Bečirovič [-] , J. Kloub [-] (71. L. Ilberg [-] ) , J. Koukal [-] (58. V. Štefl [-] ) , F. Houda [-] (58. M. Dohnal [-] ) , J. Melč [-]


ŽK: 30. M. Amler - 39. P. Komárek , 70. L. Bělohradský . ČK: 62. P. Komárek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BENDA Milan (N), SÝKORA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Za mě je tohle jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Janov je a na domácím hřišti vždy bude silný. Šanov na domácí nebudou stačit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích