ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal David Polánský hrající za FC Chotěboř. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký máte pocit, že jste vyhrál hráče kola?
Tak je to skvělý pocit. Moc si toho vážím a chci poděkovat všem kdo mi dal hlas.
Jste autorem poslední branky proti Žirovnici, popíšete nám tu situaci jak branka padla?
Měli jsme roh, který se zahrával z pravé strany. Hráč Žirovnice míč odhlavičkoval, ale nám se povedlo míč vrátit zpět do vápna. Pak následovala pár soubojů, já zůstal na pravé straně šestnáctky. Nakonec se míč dostal k Lubošovi Dvořákovi ,ten mi míč posunul a já z druhého doteku střílel na zadní tyč. Spoluhráči na střídačce mi říkali, že by to cestou zmrzlo. (Smích)
Teď o víkendu zajíždíte do Okříšků, co od tohoto zápasu očekáváte?
Myslím si, že to bude těžké utkání, ale určitě to zvládneme a domů si odvezeme tři body. Teď jsme na vítězné vlně, v týmu panuje dobrá energie a získali jsme sebevědomí. Vedení nám určilo jisté cíle a když zvládneme tento zápas zase se tomu cíli přiblížíme.
Máte své místo v základní sestavě jisté nebo si ho musíte zasloužit?
Určitě zasloužit. Snažím se mít co nejlepší tréninkovou docházku a hrát na maximum. Jsem moc rád, že jsem dostal důvěru od trenérů. Každým výkonem na hřišti se jim to snažím splatit, ale ještě se mám hodně co učit. Hodně koukám na našeho kapitána Sonyho, hrajeme spolu na středu obrany, hodně mi pomáhá a učí mě co a jak dělat.
Jak jste se dostal k fotbalu?
K fotbalu jsem se tak nějak dostal sám. Hodně jsme si chodili s kamarády kopat a pak se založila přípravka v Sobíňově kde žiju. Začínal jsem jako brankář, ale postupem času jsem se dostal do pole.
Máte ještě nějaké své cíle? Třeba zahrát si vyšší soutěž.
Určitě se udržet v základní sestavě a být co největším přínosem pro tým. Už teď máme v týmu hodně velkou konkurenci a kvalitu. A zahrát si vyšší soutěž určitě chci, ale jedině tady v Chotěboři kde to mám neskutečně rád.
Jak jste se do Chotěboře dostal?
Do Chotěboře jsem se dostal díky Panu Jakešovi. Ten si mě vyhlídnul ve Ždirci nad Doubravou, když jsem byl ještě v dorostu. Jsem moc rád, že jsem tady ten krok udělal. Samozřejmě jsem znal kluky z Chotěboře a ty na tom mají taky podíl.
Bude Vás to něco stát do klubové kasy?
Určitě bude, náš pokladník si to pohlídá. Je to můj dobrý kamarád, takže to bude stát ještě něco navíc.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.