V béčku Duchcova se vytvořila skvělá parta a člověk na fotbal chodí hned s větší radostí, říka hráč 18.kola Ondřej Zima

Hlasování o hráče 18.kola teplické III. třídy je u konce. Vítězem se stal Ondřej Zima. Nyní vám s ním přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hostomicím jste naložili 8 branek. Jak jsi spokojený s výsledkem?
Výsledek dle mého názoru odpovídá průběhu zápasu a jsem s ním spokojen. Gólů ale mohlo být ještě o něco víc.
Gólově ses prosadil. Jsi spokojený se svým výkonem?
Když nebudu počítat ty 2 zahozené tutovky, které mě teda dost štvou, tak si myslím, že to byl jeden z mých lepších výkonů. Měl jsem tam pár asistencí, takže tam světlé momenty byly.
Jak zatím vypadá tvoje fotbalová kariéra? Kde si hrál?
Odmala hraju v Duchcově a to se nezměnilo doteď. Zkoušel jsem to sice v Ledvicích, ale nakonec se mi od našich kluků nechtělo a tak jsem zůstal. V Duchcově asi i zůstanu (když ve sprše poteče teplá).
Jak se ti v Duchcově líbí?
Líbí, klub mám samozřejmě v srdci. Jelikož jsem v Duchcově opravdu odmala, tak jsem zažil dost věcí - škváru, rekonstrukci budovy, stavbu nového tréninkového hřiště, postup Áčka do kraje a následný sestup do B třídy během dvou sezón. V béčku se udělala parta a člověk na ten fotbal hned chodí s větší radostí. Přece jen mít 16 lidi na tréninku je paráda.
Máš oblíbený český nebo zahraniční klub?
V Česku asi nefandím nikomu, občas se jdu podívat na Teplice. V pohárech fandím každému českému klubu. Ze zahraničí určitě Real Madrid.
Máš svůj fotbalový vzor?
Cristiano Ronaldo
Sleduješ trendy v kopačkách? Nebo to neřešíš a hraješ v tom, co je ti pohodlné?
Trendy jsem spíše sledoval dříve, ale nějaký přehled stále mám. Už tak 6 let hraju jen v Nike. Kopačky mi sedly a nemám důvod je měnit.
Jak ses dostal jako malý k fotbalu?
K fotbalu mě dostal kamarád z vesnice Martin a jeho táta (můj budoucí trenér, který mě trénoval od přípravky až po dorost), který dělal do Duchcovského fotbalu. Jednou mě vzal na trénink a už jsem u toho zůstal.
Jsi spokojený s trenérem a jeho tréninky?
S trenérem jsem spokojený, je to hlavně super člověk do party, takže i v hospodě po zápase tým táhne. Na tréninky se snažím chodit jak jen to jde, bohužel mi ne vždy vyjdou dobře směny a to platí i pro zápasy. Teď si myslím, že jsou tréninky super, chodí hodně lidí a nějakou úroveň to má. Pamatuju si tréninky v 5ti lidech, takže tohle je velice příjemná změna.
Znáš portál fotbalunas.cz? Líbí se ti?
Samozřejmě znám a sleduji. Je super, ze někdo dělá nějaké články i z nižších soutěží!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.