ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Jak Vy sám jste byl spokojený se svým výkonem?
Děkuju, se svým výkonem jsem naprosto spokojený a jsem rád že svými brankami pomáhám týmu k vytouženému cíli, který jsme si před začátkem sezóny nastavily.
Jako vždy se zeptám na něco o Vás, co by jste rád o sobě sdělil čtenářům, aby Vás lépe poznali?
Dobrý den, jmenuji se Dominik Hora fotbal hrají od svých 6 let. Nastupuji na pozici útočníka a mám za úkol dávat nebo připravovat branky.. Veškerý svůj čas věnuji fotbalu, svoji rodině a mému půlročnímu synovi.
Psalo se o vás v Nymburském deníku, jako o snajprovi, koukám, že nezastavujete, co vás pohání v před?
Nevím přesně co mě pohání, ale baví mě dávat branky. Snažím se být na každým tréninku a dávat do toho vše protože si říkám, buď to dělej naplno nebo to nedělej vůbec, toho dle se držím. Potom to na hřišti je strašné znát!
Měli jste v utkání dva Hatrricky, jak je to možné?
Bublis ( Vojtěch Bubla ) se naposledy trefil někdy od října a bylo načase, hned z toho byl Hattrick, musím ho pochválit hrál hodně dobře ale musí si to srovnat v hlavě a podávat stabilně stejný výkony..
Jste první v tabulce co se střelců týče, máte na to nějaké kouzlo? Nebo to je v krvi?
Nebudu zastírat ale před sezonou to byl můj cíl ovládnout tabulku střelců, ale samozřejmě hlavní cíl je vyhrát soutěž a postoupit zpět do B-třídy! Kam bezesporu patříme .
Kdo vás uvrtal do fotbalu? Jako vždy tátové? Nebo to jde někdo jiný?
Do fotbalu mě přivedli kamarádi ze školy.
Vidím a i občas zaslechnu, i to tu možná padlo, že jste skvělá parta, jak to je z vaší strany?
Ano to máte pravdu, parta je u nás suprová se spoustou kluků se známe už od základky. Každou zimu jezdíme na soustředění ve velkým počtu a po každém domácím zápase i posedíme, mimo to se občas sejdeme i mimo fotbal.
Jaká je Vaše kariéra ve fotbale? Máte nějaký okamžik, situaci, které Vám utkvěli v paměti?
Moje fotbalová kariéra kromě půl sezony, kde jsem v žácích působil v Novém Bydžově je spjata s Trnavanem. A rád na to vzpomínám v té době tam působil Honza Kuchta který teď válí ve Spartě a v reprezentaci byla radost sním hrát i trénovat..
Koukala jsem že jste v týmu od roku 2002, to je k vašemu mladému věku paráda, jak to vnímáte?
Ano je to super působit v jednom týmu přes 20 let, ale na druhou stranu mě mrzí že jsem si nevyzkoušel zahrát v jiném týmu a poznat jak se pracuje v jiném klubu.. Dříve mi ta situace nedovolila, protože v jednu chvíli to vypadalo že se fotbal v Rožďalovicích rozpadne což já nemohl dovolit. V několika týmech jsem byl na přípravě ale vždy sem se rozhodl zůstat. Ale v budoucnu bych se tomu nebránil vyzkoušet nové prostředí .
Chcete něco sám sdělit čtenářům, troufám si i říct fanouškům?
Čtenářům bych chtěl poděkovat za hlasy a naším fanouškům za neskutečnou podporu.
A poslední oblíbená otázka. Už cinká, nebo šustí kasička? Děkuji a přeji mnoho štěstí, jak ve fotbale, tak v osobním životě.
U nás je pokladník Jakub Najmon a ten se určitě ozve.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.