Chelsea miluju tělem i duší, hraji podobně jako Hazard, říká hráč 19. kola teplického OP - Jaroslav Kasjan

Hlasování je u konce! Hráčem 19. kola teplického okresního přeboru se stává ofenzivní hráč TJ Sokol Unčín - Jaroslav Kasjan! Gratulujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hrobu jste naložili šest gólů. Jak jsi s výsledkem zápasu spokojený?
Hrobu jsme mohli nasázet více branek a podat v druhém poločase lepší výkon. I přes to jsem celkově velmi spokojený, máme 3 body a to je nejdůležitější.
Vstřelil jsi čtyři branky. Jsi spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem spokojený. Čtyři branky je můj dosavadní rekord mezi chlapy. Ale stále je co zlepšovat a zdokonalovat.
Jak to vidíš s titulem? Vyhrajete?
Titul je náš cíl už od začátku sezóny. Všichni tvrdě pracujeme a děláme pro titul vše. Bude to ještě dlouhá a trnitá cesta. Pevně věřím, že se nám to podaří urvat a na konci sezóny zvedneme pohár nad hlavu.
Jak se ti hraje v Unčíně? Jsi spokojený?
V Unčíně se mi hraje velmi dobře. Máme skvělý tým a jsem tam spokojený. Jsme jako druhá rodina a funguje nám to na hřišti i mimo něj.
Jak vypadala tvoje fotbalová kariéra? Kde sis zahrál?
S fotbalem jsem začal v Krupce, kde jsem byl celou mládež. Na půl roku jsem odešel do Litvínova, který ale spadl do stejné soutěže jako Krupka, proto jsem se vrátil zpátky domu. Bohužel krupský dorost nebyl dle mých představ. Mé další kroky následovaly do Proboštova, kde jsme vyhráli titul v mladším dorostu, tam jsem zažil krásné 3 roky a vzpomínám na to v dobrém. Pak jsem přešel do Unčína, což můžu říct, že bylo mé nejlepší rozhodnutí, funguje nám to po všech stránkách.
Jak ses k fotbalu dostal?
K fotbalu jsem se dostal přes mého tátu, který dříve taky hrál a trénoval. Upřímně mě fotbal jako malého tolik neoslovil, ale netrvalo dlouho a hned jsem si ho zamiloval.
Máš fotbalový vzor?
Mým fotbalovým vzorem je Eden Hazard, už od první chvíle, kdy přišel do Chelsea. Jsme si docela podobní, hraju stejným stylem jako on.
Fandíš nějakému českému, nebo evropskému klubu?
Mé srdce patří Chelsea. Družina kolem JT, Lamparda, Drogby, Čecha, atd.. nešla nemilovat. Chelsea fandím tělem i duší, každý zápas prožívám jako bych byl právě na hřišti.
Jak jsi spokojený s vaším trenérem a s tréninky?
S trenérem jsem velmi spokojený, občas spolu i po tréninku rozebíráme taktiku. Umí být velmi přísný, ale zároveň kamarádský. Po minulé sezóně se tréninky hodně zvedly, začali jsme se scházet v hojném počtu. Máme po každém tréninku souboj v břevínkách o kopyto týdne, tato vtipná forma nás spojuje ještě více.
Znáš portál fotbalunas.cz? Líbí se ti?
Portál fotbalunas.cz znám velmi krátce. Objevil jsem ho teprve na začátku jarní sezóny a velmi se mi líbí. Hlasování o sestavy kola a hráče kola je velmi zajímavé a v těchto nižších soutěžích jsem to ještě nikde neviděl.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.