HISENSE hráč 18. kola Daniel Ohrablo - tou pomyslnou želvou budu já, kluci už ví, že na mě to musí hrát do nohy

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče 18.kola a kdo se stal vítězem? Tím se stal hráč a zároveň kapitán týmu SK Sulko Zábřeh "B", Daniel Ohrablo.  Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane, gratuluji k výhře v anketě hráč kola. Co na to říkáš?
Děkuji. V první řadě jsem byl překvapen, že vůbec něco takového existuje na naši okresní úrovni a zároveň bych chtěl poděkovat všem (spoluhráčům), co mi dali hlas v této anketě a umožnili vyhrát.
Jak hodnotíš z tvé strany podzimní část soutěže? A jaké byly cíle na jaro?
Z mého osobního pohledu se podzimní část hodnotí těžce, jelikož jsem měl vleklé problémy se zraněným stehenním svalem, takže jsem dohromady odehrál jen 5 zápasů a zbytek musel sledovat jako divák. Z týmového pohledu jsme měli špatný start, nejspíš nováčkovská daň v nové soutěži, ale postupem se to srovnalo a myslím, že jsme předváděli až nějaké výjimky dobré výkony. Cíle na jaro byly hrát do top 5 tabulky.
Na jaře jste ještě zatím nebodovali, ale i tak se držíte na šestém místě tabulky, kde je to opravdu vyrovnané. S čím jste šli do utkání proti poslednímu Palonínu.
Shodou okolností jsme byli ve stejné situaci na podzim, kdy jsme taky po třech kolech měli na kontě 0 bodů a pak přišel zápas s Palonínem, kde jsme se chytli. Takže do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát a odrazit tímto výsledkem k dalším zápasům, které nás ještě na jaře čekají.
Proti Palonínu jste dokázali zvítězit 4:0. Jak hodnotíš zápas a výš týmový výkon?
Zápas hodnotím kladně, od začátku jsme diktovali tempo hry a drželi se na baloně dařilo se nám kombinovat i na trošku těžším terénu, z čeho pramenily šance, které jsme si začali vytvářet. Hodně nám pomohl první gól, který jsme vstřelili po krásné kombinaci, ze strany do prázdné branky. Potom jsme přežili břevno soupeře, ve druhém poločase jsme na soupeře vletěli vstřelili uklidňující druhou a třetí branku, pak už se utkání dá se říct jen dohrávalo.
K soutěži před každým ligovým kolem patří i článek expert tip, kde hráči či trenéři tipují výsledky. Před tímto kolem byl naším expertem Tomáš Horký, za tým TJ Sokol Jestřebí. K vašemu zápase řekl, že teď budete bodovat na plno a možná se konečně trefí i kapitán Ohrablo. A to se opravdu povedlo, vstřelil si gól. Tak co říkáš na to, že to přivolal a jak jsi spokojen se svým výkonem v zápase?
S Tomášem se známe dlouhá léta a je můj velmi dobrý kamarád, takže to z jeho strany bylo určitě takové hecování v dobrém slova smyslu, samozřejmě jsem rád, že to přivolal a opravdu se stalo, jak předpověděl, tímto bych mu to chtěl oplatit a doufám, že se prosadí v následujícím zápase Jestřebí a dovede svůj tým jako kapitán k první jarní výhře. Se svým výkonem spokojen tak napůl vždycky to může být lepší, měl jsem v prvním poločase jednu šanci, kterou bych měl proměnit, ale důležité je vítězství, které jsme potřebovali jako sůl a dobrý týmový výkon, který si ze zápasu odnášíme a můžeme na něm stavět v dalších zápasech co nás ještě čekají.
V dalším kole se představíte na hřišti béčka Rapotína. Rapotín je sice aktuálně na dvanáctém místě tabulky, ale má k dobru odložený zápas proti béčku Loštic. Jaký průběh utkání očekáváš?
Doma se nám je povedlo porazit, tak doufám, že se nám to podaří i venku, bude to určitě těžké utkání, ale snad se nám ho podaří vyhrát a navázat na výhru z Palonína.
Kdy a kde jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
S fotbalem jsem začal v roce 2000 v Zábřehu, kdy mě na trénink tehdy benjamínků přivedl můj táta.
Jaký je tvůj oblíbený klub a hráč?
Tady u nás v Česku je o mně dobře známo, že jsou mou srdcovou záležitostí klokani z Vršovického Ďolíčku tedy Bohemka. V zahraničí potom jsem velký a hrdý fanoušek Arsenalu a Realu Madrid.
Kdo je ve vašem týmu nejrychlejší a kdo naopak nejpomalejší?
V našem týmu jsem samozřejmě nejrychlejší já, ale jen v tom ohledu, kdo je nejrychleji vysprchovaný a převlečený, když se spěchá na pivo(smích). Jinak opravdu nejrychlejší je v našem týmu náš Forrest Gump Jakub Damiančík, tou pomyslnou želvou budu já, kluci už ví, že na mě to musí hrát do nohy(smích).
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Ve volném čase rád trávím čas s rodinou a přáteli. Aktivity horská turistika, bowling, bazén rekreačně a samozřejmě tenis.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.