K fotbalu mě přivedli rodiče, oba hráli fotbal, říká hráč 21. kola teplického OP - Daniel Kalabza

Hlasování o hráči 21. kola teplického OP je u konce a vítězem se stal hráč TJ Proboštov B Daniel Kalabza. Gratulujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas proti prvnímu Unčínu jste nakonec zvládli. Jak jsi s výsledkem spokojený?
Jsem nesmírně rád za to, jak spoluhráči tomu zápasu přistoupili, a taky že jsme to zvládli vítězně. Tímto bych chtěl všem poděkovat. Byl to zatím nejtěžší zápas v tomhle ročníku a o to víc si vážíme 3 bodů.
Přispěl jsi dvěma góly. Jsi se svým výkonem spokojený?
Se svým výkonem jsem spokojený, i když to vždy může být lepší. Cely týden jsem se na zapas těšil, jelikož jsem věděl, že to bude těžké. Bylo to důležité utkání a ty já mam rád.
Díky výhře jste momentálně na dělené první příčce. Věříte si na titul?
Určitě ano. Kdybych řekl že ne, lhal bych. Ale do konce soutěže zbývá ještě dost těžkých zápasů. Jdeme zápas od zápasu a uvidíme jak to dopadne. Náš takový malý sen je kdyby A-tým a. B-tým vyhrály svoje soutěže. Mám pocit, že se to zatím v historii klubu nestalo.
Jak se ti v Proboštově hraje? Jsi tam spokojený?
Spokojený je slabé slovo. Každý, kdo v Proboštově hrál nebo hraje ví, že je to tu skvělé. Máme skvělou partu jak v áčku tak v béčku. Jsme spíše taková velká rodina. Je tu spoustu skvělých lidi, ať už je to předseda klubu Michal Račuk, nebo šéf trenér mládeže Marek Šváb. Také bych nerad zapomněl na Jirku Váňu, Honzu Burgeta a správce Petra Porta, Masera Toníka. Všichni odvádějí skvělou práci.
Fandíš nějakému českému nebo zahraničnímu týmu?
Fandím Teplicím a Spartě. V zahraničí Barceloně.
Máš fotbalový vzor? Jestli ano, proč zrovna on?
Od mala sleduji Neymara, ale jako vzor nemám nikoho.
Jakými kluby jsi v kariéře prošel?
Začínal jsem s fotbalem v Trnovanech, poté jsem byl v Modlanech . Byl jsem na přípravě v Teplicích, ale zranil jsem se. Poté jsem se přesunul do Proboštova, kde jsem byl 3 roky. Poté jsem byl 2 roky v Německu. Minulý rok v zimě jsem se vrátil zpět do Proboštova.
Co nebo kdo tě k fotbalu přivedlo?
Určitě to byli rodiče, oba hráli fotbal.
Jsi spokojený s trenérem a jeho tréninky?
V áčku jsou tréninky na vysoké úrovni, chodí nás vždy minimálně 15. Každý trénink má hlavu a patu. Trenér Němec tu během svého působení zavedl určitá pravidla, která se musí dodržovat. Má velkou zásluhu na tom, jak se nám momentálně daří, má srdce pro Proboštov. Co se tyče béčka, tam se trénuje 1 týdně a spíše taková klasika - bago, střelba a pak fotbálek.
Znáš portál fotbalunas.cz? Líbí se ti?
Ano, portál znám a sleduji. Líbí se mi, že se zde dozvím dost věcí z okresu a kraje.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.