Budeme chtít zůstat v top 6 naší soutěže, říká hráč 24. kola Filip Mrštík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím záložník Nového Hradce Filip Mrštík.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste hráče kola, jaké byly reakce, pocity?
Pocity byly a stále jsou skvělé, je to poprvé co jsem podobnou „cenu“ vyhrál a tato ocenění vždy potěší. Chtěl bych především ale poděkovat spoluhráčům a kamarádům, kteří mě svými hlasy podpořili.
V zápase proti Lokomotivě jste byl dvougólovým mužem, který navíc rozhodl zápas. Jak zápas vnímáte vy?
Ze začátku bylo utkání takové rozházené a oba týmy hodně kazily. My jsme se poté ale uklidnili gólem Vydry (Vydarený) a do konce poločasu jsme měli převahu. Potom, co jsem nastoupil na hřiště ve druhé půli, jsme dál Lokomotivu přehrávali což vyústilo v můj první gól, který následně z rohu doplnil gól Honzy Karla. Lokomotiva ještě krásným gólem snížila, ale my jsme nezpanikařili a ke konci jsem ještě přidal svůj druhý gól a bylo hotovo.
Byl jste spokojen se svým výkonem?
Po dlouhé době ano. Od začátku jarní části jsem se za „áčko“ trápil, tak doufám, že jsem to nyní zlomil a budu takto pomáhat týmu i nadále.
V dalším zápase změříte síly s Roudnicí, která má s vámi shodně bodů. Jaký zápas očekáváš?
Hrajeme doma, kde jsme si myslím silní, takže očekávám, že budeme chtít mít míč převážně na našich kopačkách a dominovat. Ale jak říkáte, Roudnice je náš soused v tabulce se stejným počtem bodů, takže nás určitě nečeká nic lehkého.
Nezbývá moc do konce sezóny, jaké jsou ambice Nového Hradce, který aktuálně osidluje 5. pozici?
Myslím, že budu mluvit za všechny, když řeknu, že budeme chtít ideálně zůstat v top 6 naší soutěže. To bychom si po konci vyhodnotili jako úspěšnou sezónu.
Na jaké pozici se vám hraje nejlépe? Kterou máte nejradši?
Můj post nyní je určitě krajní záloha, ale dokážu bez problémů zahrát i v útoku.
Jak jste se dostal k fotbalu?
Hlavní faktor byl určitě můj táta. A asi jako každý malý fotbalista jsem měl vzory z televize, kterými byli Didier Drogba a Ihlas Bebou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.