Individuální kvalita a výkony jsou velkou předností našeho týmu, říká hráč 25. kola Vojtěch Pospíšil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Vojtěch Pospíšil z Roudnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Získal jste 71 % v hlasování o hráči kola, to je veliké číslo, jaké jsou pocity?
Toto ocenění jsem získal poprvé, je to krásné číslo a vážím si takové podpory od fanoušků. Chtěl bych všem, co hlasovali poděkovat, ale největší zásluhu na tomto čísle má náš masér Honza Freiberg.
V zápasu jste dokázali porazit velmi vyrovnaného soupeře se shodným počtem bodů, jaká je spokojenost se zápasem? Jak byste zápas zhodnotil?
Osobně jsem spokojený se ziskem tří bodů a s druhým poločasem, který jsme celý odehráli v početní nevýhodě. Náš vstup do zápasu byl ospalý a soupeř nás několikrát ohrozil, až se nakonec z jedné situace prosadil. Vyrovnali jsme díky proměněné penaltě a v druhé půli zápas otočili v náš prospěch. Výhra pro nás byla velmi cenná před nadcházejícím derby.
Spoustu lidí zaujal právě Váš gól v tomto zápase. Střela to byla opravdu ukázková. Jak osobně hodnotíte tuto branku?
Tato branka určitě patří k těm hezčím na mém kontě, ale měl jsem poměrně štěstí, že soupeř nestihl na půlce přerušit hru a já mohl pokračovat v akci. Při střele jsem se snažil mířit nahoru na přední tyč a to se povedlo. Radost z branky byla veliká.
Jaká atmosféra panovala v kabině po výhře nad Novým Hradce a později i po výhře v derby z dohrávky?
Atmosféra byla po dlouhé době uvolněná, ale všichni jsme věděli že za necelé dva dny nás čeká ještě důležitější zápas s Kunčicemi, na který jsme se v tu chvíli už začali soustředit. Trenér kladl velký důraz na pozápasovou regeneraci, přesto byla v derby vidět únava, kterou mírnila početná divácká kulisa. Po této domácí výhře panovala v kabině velká spokojenost.
Jste již několikátým hráčem kola, který je právě z Roudnice. Jsou přednosti Roudnice právě v těchto individuálních výkonech?
Individuální kvalita a výkony jsou určitě velkou předností našeho týmu, bohužel mi přijde, že se nám často nedaří přenést tyto kvality do zápasů.
Nesmím opomenout probíhající semifinále Ligy mistrů, koho vidíte ve finále?
O trofej si podle mě zahraje Inter a Real. Inter si vytvořil náskok a druhý zápas si pohlídá. Real Madrid postoupí přes City, i když se druhý zápas hraje v Manchesteru a bude opět hodně vyrovnaný. Na celkového vítěze tipuji Real.
Našel byste nějaký nevtipnější moment, který jste za svou kariéru ve fotbale zažil?
Vtipných momentů je v takové partě kluků plno na hřišti i mimo něj každý trénink nebo zápas, ale nedokážu vybrat jeden.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.