Rozhovor s trenéry Hnojníku a Lískovce před vzájemným střetnutím

Fotbalunas.cz exkluzivně přináší rozhovor s trenéry celků Lískovce a Hnojníku před vzájemným střetnutím, které se koná dnes od 17:00 na hnojnickém pažitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hnojník má na jaře 12 bodů a Lískovec 18. Jak jste trenéři s jarem zatím spokojeni?
Miroslav Poledník: Po velice špatné podzimní části jak, výsledkově, tréninkovou morálkou a samotnou účastí na mistrovská utkání jsme si s hráči něco řekli. Samozřejmě, že vždy je co zlepšovat, ale musím uznat, že situace se hodně zlepšila. I díky R. Myšky se podařilo v zimní přestávce kádr doplnit o velice zkušené hráče (Fromelius, Šrámek) a mladého talentovaného brankáře (Řeha). Takže prozatím v Lískovci panuje spokojenost, a doufám, že bude i po utkání v Hnojníku. Martin Blahuta: Začali jsme třemi porážkami o góI, byly hodně zbytečné. Něco jsme změnili a z posledních pěti utkání máme 12 bodů, takže by měla panovat spokojenost, ale není tomu tak. Jsem smutný z toho, že tréninková morálka není moc dobrá, rušíme tréninky, před zápasem přes telefon sháním hráče. Ale je to asi všude stejné, takže 32 bodů je trochu malý zázrak.
Co vás v jarní části 1.B sk.,,C" nejvíce překvapilo?
Miroslav Poledník: Asi nejvíce v jarní části soutěže mě překvapuje vyrovnanost mužstev. Po podzimu jednoznačně nejlepší týmy Oldřichovice a Věřňovice začaly ztrácet body jak doma tak i venku, a najednou o postup bojuje více týmů. Martin Blahuta: Výkony a bodový zisk či ztráty Oldřichovic! Nevím, zda je v regulích soutěže dovoleno, že si největší kandidát na postup Oldřichovice předehraje poslední kole teď' v týdnu?
Co očekáváte od dnešního utkání, máte jasno o sestavě, a co víte o soupeři?
Miroslav Poledník: Dnes očekávám, že bude utkání kvalitní a vyrovnané. O sestavě nějakou představu mám, ale taky i omluvenky na samotné utkaní jsou. Hnojník jsem viděl hrát v Petrovicích, tam Martinovým klukům utkání nevyšlo. Od té doby ale Hnojník udělal hodně dobrých výsledků, porazil Nýdek, vyhrál těžké utkání v Dobré a porazili taky silné Sedliště. Takže samozřejmě kvalita jak hráčská tak trenérská tam jednoznačně je. Martin Blahuta: Real sledují stále,vsak jsem tam 13 let hrál, ale to už je let.Tým trenéra Poledníka by měl papírově v soutěži kralovat, ale asi taky si dělají kluci jen chuť' na pivo. Tak doufám, že ji po tomto utkání mít nebudou. Naše sestava je zase v otaznících, kdo bude a kdo ne.
Na jakém místě budou oba týmy po skončení soutěže, kdo postoupí a kdo naopak sestoupí. Jaké plány máte vy trenéři v nové sezoně?
Miroslav Poledník: Po špatném podzimu pomalu šplháme tabulkou a troufnu si říct, že čtvrté místo by bylo hezké, no a Hnojník bude hned za námi. O postup hrají asi ctyři mančafty a momentálně nedovedu říct, kdo postoupí, naopak o sestupujícím je pravděpodobně rozhodnuto, i když poslední výsledky Dětmarovic jsou dobré, ale na záchranu nebudou už stačit. Nějaké plány samozřejmě jsou a vše se odvíjí jestli U19 Frýdku postoupí do l .ligy. Martin Blahuta: Lískovec skončí vzhledem k tomu, že už hraje všechno doma nejhůř třetí! My jsme chtěli být před jarem do pátého místa, ale teď' bych byl rád i za umístění do osmého! Postoupí Sedliště, spadnou Dětmarovice a o mých plánech do budoucna mám naprosto jasno!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.