Před sezónou jsme určitě neměli ambice hrát v druhé půlce tabulky, ale podzim se nám nepovedl, říká hráč 25.kola David Šanda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím útočný hráč David Šanda z FK Soběchleby!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Rezervu Oldřichova jste porazily poměrem 6:3. Jak jsi s výsledkem spokojený?
První poločas od nás nebyl vůbec dobrý, byli jsme všude pozdě, špatně jsme dostupovali soupeře a z toho pak soupeř těžil. O poločase jsme dostali v kabině pořádný kartáč, po kterém následovaly i taktické pokyny. Do druhé půle jsme vstoupili naprosto jinak, a hned to šlo. Začalo to první penaltou na mě, kterou suverénně proměnil kapitán Lukáš Mráz. A pak už jsme byly na koni, vedli jsme 6:0, ale pak díky naší špatné disciplíně soupeř snížil na konečných 6:3. Takže ano, s výsledkem spokojený jsem.
Sám si dával dvě branky. Nejdřív z penalty, o tři minuty později ze hry. Jsi se svým výkonem spokojený?
Na jaře mám docela dobrou formu, takže druhou penaltu jsem si s chladnou hlavou vzal a prosadil se. Chvilku na to jsem dostal pěkný balon za obranu od Matěje Hendrycha a nájezd na gólmana jsem také proměnil. V tu chvíli už jsem v hlavě měl hattrick, ale raději jsem šel střídat, abych dal prostor ostatním. S výkonem jsem spokojený, ale vím že dokážu zahrát i lépe.
V sobotu vás venku čeká utkání s 1.FC Dubí. Co od zápasu očekáváš?
Do Dubí se všichni těšíme, mají tam krásné hřiště kde se dá hrát fotbal. Sice jsou druzí od konce, ale všichni víme, že to tam nebude lehké, takže do zápasu musíme jít na 150%.
Jak se ti v Soběchlebech hraje, jsi tam spokojený? Kde sis zahrál předtím?
V Soběchlebech jsem vyrůstal, hrával tu můj táta, a momentálně tu hraji s bratry. Minulou sezónu jsem strávil v Unčíně, kam jsem přišel právě ze Soběchleb, ale necítil jsem se tam jako tady. Podařilo se nám udělat skvělou partu a to se na jaře promítá i na hřišti.
Momentálně se nacházíte ve druhé půlce tabulky. Jaký byl váš cíl před sezónou?
Tak před sezonou jsme určitě neměli ambice hrát v druhé půlce tabulky, ale podzim se nám nepovedl. V zimě přišlo pár nových kluků, začalo se trénovat a až na dvě porážky s SK Dubí a v Kopistech jsme na jaře v základní hrací době neprohráli. Takže momentálně nemáme žádný cíl, hrajeme s klidnou hlavou a už pomalu přemýšlíme nad další sezonou.
Jak u vás probíhají tréninky, jsou pravidelné? Odvádí trenér dobrou práci?
Tak na tréninky se tak nějak scházíme, většinou tak kolem deseti lidí přijde. Nemáme nějaké ligové tréninky, ale taky si dáme do těla. Tak trenér, no ten když připravuje tréninky, tak je to většinou dost o běhání, jinak také tréninky dělá kapitán nebo zástupce Patrik Hennebichler.
Fandíš nějakému týmu? Máš fotbalový vzor?
Jsem od malička Sparťan, takže momentálně jsem v super náladě. Vzor už nemám, ale můj oblíbený hráč je kupodivu stoper Ladislav Krejčí.
Sleduješ portál fotbalunas.cz? Pokud ano, co se ti na něm líbí či nelíbí?
Jasně, sleduji. Musím říct, že je to super stránka.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.