HISENSE Hráč kola MILAN ŘEPKA: Občas s Davidem nevíme, kdo bude chytat, jelikož čekáme jak se trenér vyspí

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 29. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen brankář TATRANU ROUSÍNOV, Milan Řepka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, gratuluji k vítězství v anketě. Co na to říkáš?
Vyhrát anketu hodně potěší, za prvé už vůbec se do ní dostat protože v kraji je spousta šikovných gólmanů a pak je další věc jí celou vyhrát, musím říct, že už se mi to povedlo někdy před 7 lety, tak proto takové hodnocení snad nikdy nikoho neomrzí když vyhraje.
Sledoval jsi hlasování? Kdo ti poslal nejvíce hlasů?
Měl jsem dovolenou tak musím říct, že jsem jí neměl moc čas sledovat, takže nevím kdo mi posílal hlasy ale tímto bych jim chtěl poděkovat za každý hlas kdo poslal a pomohl mi stát se vítězem.
Kolik tě to bude v kabině stát?
Určitě mě to bude něco stát to si pokladník neodpustí (smích), takže se potom domluvíme kolik ale za tohle rád zaplatím.
O víkendu jste jasně vyhráli v Lednici a ty si udržel čisté konto, jak z tvého pohledu hodnotíš utkání?
Jsem rád, že jsme o víkendu zápas zvládli a mohli si zpříjemnit ukončenou. Zápas si myslím, že nám všem vyšel, celý týden jsme se na něj připravovali aby jsme ho zvládli a udrželi si aspoň tu desátou příčku a od začátku šlo vidět, že jsme ho chtěli zvládnout i když už to bylo takové utahané a každý se viděl na ukončené (úsměv).
Jak v Rousínově probíhají pozápasové oslavy?
Oslavy už neprobíhají tak ve velkém stylu jako kdysi, to jsme dokázali i dva dny ho pořádně zapít. Ale i teď aspoň na chvilku sednem, rozeberem a něco málo popijem.
Sezónu jste ukončili na 10. místě, splnili jste cíl nebo jste měli větší ambice?
Cil jsme moc nesplnili, měli jsme ambice zopakovat loňské umístění, kdy ta sezóna byla hodně povedená. Ale na druhou stranu musím říct, že soutěž je neskutečně vyrovnaná, tam může vyhrát každý s každým. Zpětně si řekneme, že to 10. místo nebylo až tak hrozné.
Ty i tvůj kolega David Kopřiva máte odchytáno po 15. zápasech, střídáte se takto pravidelně nebo to prostě v této sezóně vyšlo pro oba stejně?
Věříš, že jsem to ani nepočítal kdo kolik zápasu odchytal ale tak nějak to střídání máme domluvené s trenérem a vyhovuje to oběma. Jen občas nevíme před zápasem, kdo z nás bude chytat, jelikož čekáme jak se trenér vyspí (smích), samozřejmě se celý týden připravujeme oba na plno aby se mohl rozhodnout.
Kdo v kabině dělá srandu, kdo chodí neustále pozdě, na koho je největší spolehnutí na hřišti, kdo tráví nejvíce času u zrcadla a kdo vypije nejvíce piv?
Srandu v kabině bych řekl, že nejvíce dělá Luke Němec ale k němu se samozřejmě přidávají i další. Tak neustále pozdě chodí Michal Handlíř, tam se nestalo ani jednou, že by přišel v čas (smích), u zrcadla si myslím, že nejvíce tráví Pavel Imramovsky, to je takovej náš šamponek. A spolehnout se na hřišti můžeme hlavně na oba naše stopery, Martin Kříž a Matěj Rozehnal ti tak nějak drží celý tým ale jsou tam samozřejmě i jiní kluci. No kdo vypije nejvíce piv to je těžká otázka, ne sranda, myslím, že jsem to já trenér a vedoucí Jara Andrla (M+M+J).
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Ono není moc času se věnovat něčemu jinému než fotbalu, páč na hřišti trávím 4x až 5x týdně, tak toho moc nezbývá na jiné aktivity ale určitě se rád jezdím projet na kole, občas si zahrajeme volejbal a přes zimu hraji hokej.
Jaké máš plány na léto, bude nějaká zasloužená dovolená?
Plány nejsou moc velké, protože toho času moc není před letní přípravou. Ale teď mám týden dovolenou a trávím jí s klukama na rybách, takže takový menší odpočinek a na větší dovolenou si počkám do Vánoc, to odcestuji na 14 dnů k moři.
Kdy se máte trenérovi hlásit na letní přípravu?
Trenérovi se máme hlásit 10. července, takže toho odpočinku moc není a příprava je krátká před soutěží.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Portál musím pochválit je super, že se o to někdo stará a píše zajímavosti i z nižších soutěží, myslím, že za tohle palec nahoru
Děkujeme za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.