ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz. Tomáš Holásek se Vám představuje v krátkém rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tome, gratuluji k hráči kola. Popiš nám jak jsi se vůbec dostal k fotbalu?
K fotbalu jsem se dostal někdy v druhé třídě, když se mě zeptal spolužák, jestli s ním nechci hrát. Před tím jsem ještě rok hrál ragby . Začínal jsem ve Vyškově . Zanedlouho jsem se přesunul do přípravky Drnovic, kde mě trénoval pan Gottvald.
Fotbalově jsi vyrůstal v Drnovicích.Jaká tam byla atmosféra, když se tam hrála první liga?
Atmosféra byla samozřejmě skvělá. Jako malý jsme chodili podávat balony na první a druhou ligu a byli jsme v každodenním kontaktu s prvoligovými fotbalisty, kteří nám byli vzorem. Škoda jen že to s Drnovicemi dopadlo tak jak dopadlo.
Kde všude jsi působil v mužských kategoriích ?
Jsem hráč Vyškova, kde jsem se moc neprosadil, ale působil jsem chvíli v áčku i béčku. Minulé jaro jsem byl v Bohdalicích s kterými jsme sice sestoupili, ale moc se mi tam líbilo, díky skvělé partě a trenérovi .
Jak jsi se dostal do Dražovic ?
V Dražovicích jsem už mohl hrát asi před dvěma lety, ale bohužel to nevyšlo. Byl jsem dlouho v kontaktu s panem Jakešem. Až teď od léta to konečně vyšlo a jsem rád, že tady jsem.
Jaké jsou tvé cíle do budoucna?
Co se týče fotbalových cílů tak chci pravidelně hrát a bavit se fotbalem a hlavně být zdravý. Operací už bylo dost. Když mi to půjde tak bych si rád zkusil ještě nějakou vyšší soutěž. Další cíl je konečně dostudovat vysokou školu v Olomouci.
Jaká je atmosféra v Dražovicích?
Atmosféra v Dražovicích je dobrá, ale odvíjí se samozřejmě od výsledků. V týmu je nás dost mladých a jen z Vyškova nás jezdí pět. O srandičky není nouze.
Kde se vidíš za 10 let ?
Za deset let se vidím pořád v bráně a když to vyjde tak i před žáky střední nebo základní školy jako učitel. Ženatý a se závazky k rodině.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.