Přemysl Bouška, hráč kola: "Klub by mohl trošku vylepšit hrací plochu, mezi mé vzory patří Del Piero. " | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Přemysl Bouška. To je jméno našeho posledního výherce ocenění hráče kola, který si ho zasloužil za svůj výkon, který předvedl proti Libušínu. Svým gólem rozhodl a i po vyloučení spoluhráče dokázal tým dovést k vysněné výhře. Zeptali jsme se ho tedy na pár otázek v rámci rozhovoru - jaké byly jeho fotbalové vzory a jak hodnotí vedení klubu a své spoluhráče? Pojďme se na to vrhnout!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte svůj zápasový výkon proti Libušínu? Co na to trenér?
Do zápasu s Libušínem jsme nastoupili s jasným úkolem a to, získat před domácími fanoušky 3 body. Začátek zápasu nám vyšel, dali jsme rychlý gól a všechno probíhalo podle plánu. Do té doby, než nám rozhodčí přísně vyloučil naší motorovou myš Dana Nováka, který to většinu zápasu stíhá oběhat i za mě. V tu chvíli se stal zápas trochu složitějším, přece jen nás bylo o jednoho méně. Trochu jsme se stáli a Libušín jsme k ničemu nepustili. V zápase jsem se jinak cítil dobře, dostávali jsem se do šancí a hrál se aktivní fotbal. Trenér můj výkon nijak nekomentoval, ale předpokládám, že byl spokojený se 3 body.
Jaké byly ambice Vás a Vašeho klubu pro tuto sezónu?
Mé ambice jsou stejné jako každý rok, a to hrát dobrý fotbal. Samozřejmě mě baví, když vyhráváme a v kabině je dobrá nálada, ale na druhou stranu si uvědomuji, že pro Dobrovíz je tento historický postup hodně vzácná chvíle a musíme k tomu přistupovat zodpovědně. V Dobrovízi jsem už řadu let a jsem rád, že jsme vytvořili velmi schopný tým a zároveň i super partu mimo hřiště. Máme tam teď spoustu šikovných kluků a nebojím se, že bychom v soutěži dělali ostudu.
Aktuálně se nacházíte na 1. příčce. Myslíte, že máte na to celou soutěž vyhrát?
O tom, jestli můžeme celou soutěž vyhrát se můžeme pobavit na konci podzimní části až zjistíme jakou kvalitu mají ostatní týmy. Zároveň však věřím v sílu našeho mužstva, takže proč ne…
Jaký je Váš fotbalový vzor? A proč?
Jelikož už nejsem nejmladší, tak za svojí fotbalovou kariéru těch vzorů bylo samozřejmě víc. Mezi mé vzory patří hlavně ofenzivní hráči jako třeba Alessandro Del Piero, protože ten uměl dávat krásné góly a ještě u toho dobře vypadal. Další můj vzor byl brazilský útočník Ronaldo Luis Nazario de Lima, který byl prostě fenomenální. Z nynějších fotbalistů se mi nejvíc líbí Cristiano Ronaldo.
Jaká je Vaše největší záliba mimo fotbal?
Mimo fotbal si rád zahraji tenis, hokej a zajdu si s kamarády na dobré jídlo a pivo.
V Dobrovízi už pár let působíte, jak hodnotíte kluky a vedení?
Kluky můžu jen pochválit a podekovat jim za přístup. Naše vedení se pro nás snaží zajistit dobré podmínky. Jsme taková velká rodina. Jen by mohli trošku vylepšit naší hrací plochu, která teď není úplně v nejlepší kondici.
Jak podle Vás dopadne následující zápas s Mšecí - Novému Strašecí?
Doufám, že vítězstvím našeho mužstva.
Co byste vzkázal fanouškům Dobrovíze?
Aby chodili v hojném počtu byli zdraví a bavili se fotbalem jako my.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.