Asi rozhodčí věděl, jak jsem na tom a nechtěl mě nechat na podzim s nulou na kontě, komentoval s úsměvem svůj gól Zdeněk Paul

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tentokrát je to Zdeněk Paul ze Lhoty. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
První poločas jste v Černicích prospali, čím to podle tebe bylo?
Trochu změnou taktiky, ale hlavně pošetřením si naší hlavní hvězdy - Jirky stíhačky Brože.
Ty si dokonal svým gólem ve druhém poločase obrat. Asi nešlo najít vhodnější moment na premiérovou branku v ročníku.
No to asi ne, ale abych byl upřímný, tak to nebyl úplně můj gól. Spíš ho tam na brankové čáře natlačil obránce než já. Asi rozhodčí věděl, jak jsem na tom a nechtěl mě nechat na podzim s nulou na kontě. (směje se)
Právě ohledně toho zaznívají divící se hlasy, jak můžeš s jedním gólem v sezóně bojovat o pozici hlavního hroťáka v týmu.
No to je otázka spíš na trenéra. Zatím mě drží, ale ještě pár zápasů a budu už klukům nosit jen pití. (směje se)
Před čtrnácti dny se na soupisce Lhoty objevil znovu tvůj bratr Marek. Jak si uvítal jeho příchod a obnovenou spolupráci s ním v jednom týmu.
Samozřejmě jsem rád, že jsme si po dlouhé době zase spolu zahráli. Škoda jen, že jsme to neodšpuntovali nějakými společnými góly.
Vzhledem k výraznému bodovému zisku a mnohdy plné lavičce je nasnadě otázka, jaké jsou tvoje ambice s béčkem Lhoty.
Nejen moje, ale ambice celého našeho týmu jsou samozřejmě soutěž vyhrát. Nic jiného nebereme.
Někoho by prý zajímalo, jak moc si musel před sezónou upravit číslo na váze, aby ses dostal před sezonou do ideální formy.
Jak každý z týmu ví, tak já se v ideální formě udržuji celoročně. Takže jsem před sezonou nic neměnil a dál trénoval dvoufázově. Napřed trénink na hřišti a pak s klukama na pivo.
Pamatuji doby, kdy si v únoru v teplotách jen pár stupňů nad nulou nastoupil v triku s krátkým rukávem a v kraťasech, platí to stále?
To platí stále. S mou celoroční formou, o které jsem se zmínil výše, to není žádný problém.
Na závěr zkus říct, kam se v ti v městském přeboru jezdí hrát rád nejvíce a nejméně. Ať už například vzhledem k získaným bodům v minulosti, stylu daného týmu nebo čehokoliv jiného.
Rád jezdím na Letnou, kde mají krásné hřiště a vždy hrají fair play. A nerad jezdím do Hradiště. Tam se dá útočit jen když hrajete z kopce. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.